Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Κοτόπουλο με μελιτζάνες και μπέικον

  • Χρόνος ΜαγειρέματοςΔεν είναι διαθέσιμο
  • Χρόνος ΠροετοιμασίαςΔεν είναι διαθέσιμο
  • Μερίδες5
recipe image Κοτόπουλο με μελιτζάνες και μπέικον

Υλικά

  • 1 ολόκληρο κοτόπουλο
  • 6 ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια
  • 1 1/2 κιλό μελιτζάνες
  • 200 γραμμάρια κομμένο μπέικον
  • 200 γραμμάρια Βιτάμ Culinesse
  • 1 Pummaro ψιλοκομμένες ντομάτες σε κονσέρβα
  • Αλάτι
  • Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
Energy (kcal)0 kcal
Energy (kJ)0 kJ
Protein (g)0.0 g
Carbohydrate incl. fibre (g)0.0 g
Carbohydrate excl. fibre (g)0.0 g
Sugar (g)0.0 g
Fibre (g)0.0 g
Fat (g)0.0 g
Saturated fat (g)0.0 g
Unsaturated fat (g)0.0 g
Monounsaturated fat (g)0.0 g
Polyunsaturated fat (g)0.0 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)0 mg
Salt (g)0.00 g
Vitamin A (IU)0 IU
Vitamin C (mg)0.0 mg
Calcium (mg)0 mg
Iron (mg)0.00 mg
Potassium (mg)0 mg

Εκτέλεση

  1. Κόβουμε το κοτόπουλο σε μερίδες και το σοτάρουμε μαζί με τα κρεμμυδάκια σε μια κατσαρόλα με το Βιτάμ Culinesse.
  2. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και σιγόοβράζουμε το φαγητό για περίπου 20 λεπτά.
  3. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τις μελιτζάνες, κομμένες σε φέτες. Τις αφήνουμε να πάρουν 1-2 βράσεις με το κοτόπουλο και ρίχνουμε το Pummaro, το μπέικον, μισό ποτήρι νερό, αλάτι και πιπέρι.
  4. Αφήνουμε στη φωτιά για 10 λεπτά ακόμη το κοτόπουλο με μελιτζάνες και μπέικον και σερβίρουμε αμέσως.