Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Χριστουγεννιάτικος κορμός

  • Χρόνος ΜαγειρέματοςΔεν είναι διαθέσιμο
  • Χρόνος ΠροετοιμασίαςΔεν είναι διαθέσιμο
  • Μερίδες1
recipe image Χριστουγεννιάτικος κορμός

Υλικά

  • 75 γραμμάρια Βιτάμ κλασικό
  • 75 γραμμάρια ζάχαρη
  • 1 αυγό μέτριο
  • 200 γραμμάρια αλεύρι
  • 5 γραμμάρια μπέικιν πάουντερ
  • 300 γραμμάρια Βιτάμ κλασικό
  • 200 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
  • 75 γραμμάρια κακάο
  • 20 γραμμάρια κονιάκ
  • 30 γραμμάρια μπισκότα, σπασμένα
Energy (kcal)0 kcal
Energy (kJ)0 kJ
Protein (g)0.0 g
Carbohydrate incl. fibre (g)0.0 g
Carbohydrate excl. fibre (g)0.0 g
Sugar (g)0.0 g
Fibre (g)0.0 g
Fat (g)0.0 g
Saturated fat (g)0.0 g
Unsaturated fat (g)0.0 g
Monounsaturated fat (g)0.0 g
Polyunsaturated fat (g)0.0 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)0 mg
Salt (g)0.00 g
Vitamin A (IU)0 IU
Vitamin C (mg)0.0 mg
Calcium (mg)0 mg
Iron (mg)0.00 mg
Potassium (mg)0 mg

Εκτέλεση

  1. Σε μία φόρμα του κέικ απλώνουμε μεμβράνη και μέσα περιχύνουμε το μείγμα του κορμού, πιέζοντας το καλά για να πάρει το σχήμα της φόρμας και διπλώνοντας την μεμβράνη μέχρι να κλείσει και να μην προεξέχει. Καταψύχουμε για 2 ώρες.
  2. * Προαιρετικά μπορούμε να αρωματίσουμε επιπλέον τον κορμό με ξύσμα 1 πορτοκαλιού, κανέλα ή/και τζίντζερ.