use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Ihr Webbrowser ist veraltet und wird von Microsoft Windows nicht mehr unterstützt. Aktualisieren Sie auf einen neueren Browser, indem Sie eine dieser kostenlosen Alternativen herunterladen.
Γλυκά και ζαχαρωτά

Γλυκό μωσαϊκό

  • Μερίδες 10
recipe image Γλυκό μωσαϊκό
Ingredients
  • 40 γραμμάρια μπράντι
  • 2 φακελάκια βανιλέτα
  • 40 γραμμάρια σκόνη κακάο (3 κουταλιές)
  • 30 γραμμάρια ζάχαρη
  • 2 αυγά χτυπημένα
  • 300 γραμμάρια (3 φέτες) μήλο, πεπόνι ή αχλάδι
  • 4 κουταλιές Βιτάμ soft
  • 1 πακέτο μπισκότα (τύπου digestive ή πτι-μπερ)
Execution
  1. Χτυπάμε το Βιτάμ με τη ζάχαρη. Προσθέτουμε τα χτυπημένα αυγά, το κακάο, το μπράντι και τη βανίλια. Σπάμε τα μπισκότα σε μικρά κομμάτια και τα προσθέτουμε στο μείγμα. Προσθέτουμε και το φρούτο και ανακατεύουμε το μείγμα καλά. Το πλάθουμε σε μακρόστενο ρολό και το τυλίγουμε σε λαδόχαρτο ή σε ειδικό χαρτί ζαχαροπλαστικής.
  2. Το βάζουμε στο ψυγείο, για να μείνει μερικές ώρες να κρυώσει.
  3. Το σερβίρουμε κομμένο σε φέτες.