Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Γλυκό μωσαϊκό

  • Χρόνος ΜαγειρέματοςΔεν είναι διαθέσιμο
  • Χρόνος ΠροετοιμασίαςΔεν είναι διαθέσιμο
  • Μερίδες10
recipe image Γλυκό μωσαϊκό

Υλικά

  • 40 γραμμάρια μπράντι
  • 2 φακελάκια βανιλέτα
  • 40 γραμμάρια σκόνη κακάο (3 κουταλιές)
  • 30 γραμμάρια ζάχαρη
  • 2 αυγά χτυπημένα
  • 300 γραμμάρια (3 φέτες) μήλο, πεπόνι ή αχλάδι
  • 4 κουταλιές Βιτάμ soft
  • 1 πακέτο μπισκότα (τύπου digestive ή πτι-μπερ)
Energy (kcal)0 kcal
Energy (kJ)0 kJ
Protein (g)0.0 g
Carbohydrate incl. fibre (g)0.0 g
Carbohydrate excl. fibre (g)0.0 g
Sugar (g)0.0 g
Fibre (g)0.0 g
Fat (g)0.0 g
Saturated fat (g)0.0 g
Unsaturated fat (g)0.0 g
Monounsaturated fat (g)0.0 g
Polyunsaturated fat (g)0.0 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)0 mg
Salt (g)0.00 g
Vitamin A (IU)0 IU
Vitamin C (mg)0.0 mg
Calcium (mg)0 mg
Iron (mg)0.00 mg
Potassium (mg)0 mg

Εκτέλεση

  1. Χτυπάμε το Βιτάμ με τη ζάχαρη. Προσθέτουμε τα χτυπημένα αυγά, το κακάο, το μπράντι και τη βανίλια. Σπάμε τα μπισκότα σε μικρά κομμάτια και τα προσθέτουμε στο μείγμα. Προσθέτουμε και το φρούτο και ανακατεύουμε το μείγμα καλά. Το πλάθουμε σε μακρόστενο ρολό και το τυλίγουμε σε λαδόχαρτο ή σε ειδικό χαρτί ζαχαροπλαστικής.
  2. Το βάζουμε στο ψυγείο, για να μείνει μερικές ώρες να κρυώσει.
  3. Το σερβίρουμε κομμένο σε φέτες.