Γλύκισμα με φουντούκια
Χρόνος Μαγειρέματος50 λεπτά
Χρόνος ΠροετοιμασίαςΔεν είναι διαθέσιμο
Μερίδες10

Υλικά
- 150 γραμμάρια Βιτάμ κλασικό
- 150 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 100 γραμμάρια τριμμένα φουντούκια
- 1 φακελάκι σε σκόνη κρέμα ζαχαροπλαστικής σοκολάτα
- 2 κουταλάκια του γλυκού μπέικινγκ πάουντερ
- 150 γραμμάρια ζάχαρη
- 4 αυγά
- 125 ml γάλα
- 15 γραμμάρια φουντούκια (για τη διακόσμηση)
Energy (kcal) | 0 kcal |
Energy (kJ) | 0 kJ |
Protein (g) | 0.0 g |
Carbohydrate incl. fibre (g) | 0.0 g |
Carbohydrate excl. fibre (g) | 0.0 g |
Sugar (g) | 0.0 g |
Fibre (g) | 0.0 g |
Fat (g) | 0.0 g |
Saturated fat (g) | 0.0 g |
Unsaturated fat (g) | 0.0 g |
Monounsaturated fat (g) | 0.0 g |
Polyunsaturated fat (g) | 0.0 g |
Trans fat (g) | 0.0 g |
Cholesterol (mg) | 0 mg |
Sodium (mg) | 0 mg |
Salt (g) | 0.00 g |
Vitamin A (IU) | 0 IU |
Vitamin C (mg) | 0.0 mg |
Calcium (mg) | 0 mg |
Iron (mg) | 0.00 mg |
Potassium (mg) | 0 mg |
Εκτέλεση
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C. Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη, έως ότου να αφρατέψουν.
- Προσθέτουμε το λιωμένο Βιτάμ και ανακατεύουμε.
- Στη συνέχεια, προσθέτουμε το αλεύρι, το μπέικινγκ πάουντερ, τα τριμμένα φουντούκια, την πουτίγκα σοκολάτας και το γάλα. Ανακατεύουμε. Βάζουμε τη ζύμη σε μια φόρμα για κέικ, αλειμμένη με Βιτάμ.
- Πασπαλίζουμε με τα ψιλοκομμένα φουντούκια. Ψήνουμε για περίπου 50 λεπτά.