Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Γλύκισμα με φουντούκια

  • Χρόνος Μαγειρέματος50 λεπτά
  • Χρόνος ΠροετοιμασίαςΔεν είναι διαθέσιμο
  • Μερίδες10
recipe image Γλύκισμα με φουντούκια

Υλικά

  • 150 γραμμάρια Βιτάμ κλασικό
  • 150 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 100 γραμμάρια τριμμένα φουντούκια
  • 1 φακελάκι σε σκόνη κρέμα ζαχαροπλαστικής σοκολάτα
  • 2 κουταλάκια του γλυκού μπέικινγκ πάουντερ
  • 150 γραμμάρια ζάχαρη
  • 4 αυγά
  • 125 ml γάλα
  • 15 γραμμάρια φουντούκια (για τη διακόσμηση)
Energy (kcal)0 kcal
Energy (kJ)0 kJ
Protein (g)0.0 g
Carbohydrate incl. fibre (g)0.0 g
Carbohydrate excl. fibre (g)0.0 g
Sugar (g)0.0 g
Fibre (g)0.0 g
Fat (g)0.0 g
Saturated fat (g)0.0 g
Unsaturated fat (g)0.0 g
Monounsaturated fat (g)0.0 g
Polyunsaturated fat (g)0.0 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)0 mg
Salt (g)0.00 g
Vitamin A (IU)0 IU
Vitamin C (mg)0.0 mg
Calcium (mg)0 mg
Iron (mg)0.00 mg
Potassium (mg)0 mg

Εκτέλεση

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C. Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη, έως ότου να αφρατέψουν.
  2. Προσθέτουμε το λιωμένο Βιτάμ και ανακατεύουμε.
  3. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το αλεύρι, το μπέικινγκ πάουντερ, τα τριμμένα φουντούκια, την πουτίγκα σοκολάτας και το γάλα. Ανακατεύουμε. Βάζουμε τη ζύμη σε μια φόρμα για κέικ, αλειμμένη με Βιτάμ.
  4. Πασπαλίζουμε με τα ψιλοκομμένα φουντούκια. Ψήνουμε για περίπου 50 λεπτά.