use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Ihr Webbrowser ist veraltet und wird von Microsoft Windows nicht mehr unterstützt. Aktualisieren Sie auf einen neueren Browser, indem Sie eine dieser kostenlosen Alternativen herunterladen.
Κέικ

Crumble με φρούτα

  • Χρ. μαγειρέματος45 λεπτά
  • Μερίδες 10
recipe image Crumble με φρούτα
Ingredients
  • 1 κιλό αχλάδια καθαρισμένα και κομμένα
  • 1 ποτήρι καθαρισμένες φρέσκιες φράουλες ή άλλα φρούτα του δάσους
  • 80 γραμμάρια πολύ ψιλή ζάχαρη
  • 200 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 50 γραμμάρια καστανή ζάχαρη
  • 150 γραμμάρια Βιτάμ soft
  • 1 κουταλάκι εκχύλισμα βανίλιας
  • Βιτάμ soft για το άλειμμα της φόρμας
Execution
  1. Για την προετοιμασία της φόρμας: αλείφουμε με μπόλικο Βιτάμ soft ένα πυρίμαχο σκεύος. Αναμειγνύουμε όλα τα φρούτα με τη μισή ψιλή λευκή ζάχαρη και τα βάζουμε στο σκεύος.
  2. Αναμειγνύουμε σε μπολ το αλεύρι, την καστανή ζάχαρη και την υπόλοιπη λευκή ζάχαρη. Προσθέτουμε το Βιτάμ με τη βανίλια και τρίβουμε με την άκρη των δακτύλων μας, ώσπου να γίνει ένα μείγμα, του οποίου η υφή του μοιάζει με χοντρά ψίχουλα.
  3. Πασπαλίζουμε το μείγμα αυτό επάνω από τα φρούτα και τα σκεπάζουμε εντελώς. Ψήνουμε για 45 λεπτά σε φούρνο προθερμασμένο στους 190°C, ώσπου να πάρει ένα ωραίο χρυσό χρώμα και να αρχίσουν να βγαίνουν οι χυμοί των φρούτων στην επιφάνεια. Το σερβίρουμε ζεστό με παγωτό ή το αφήνουμε να κρυώσει λίγο και το σερβίρουμε με σαντιγί.