Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Brownies

  • Χρόνος Μαγειρέματος30 λεπτά
  • Χρόνος ΠροετοιμασίαςΔεν είναι διαθέσιμο
  • Μερίδες10
recipe image Brownies

Υλικά

  • 250 γραμμάρια Βιτάμ κλασικό
  • 200 γραμμάρια κουβερτούρα με 70% κακάο
  • 80 γραμμάρια σκόνη κακάο
  • 65 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 κουταλάκι του γλυκού μπέικινγκ πάουντερ
  • 360 γραμμάρια ζάχαρη
  • 4 αυγά
Energy (kcal)0 kcal
Energy (kJ)0 kJ
Protein (g)0.0 g
Carbohydrate incl. fibre (g)0.0 g
Carbohydrate excl. fibre (g)0.0 g
Sugar (g)0.0 g
Fibre (g)0.0 g
Fat (g)0.0 g
Saturated fat (g)0.0 g
Unsaturated fat (g)0.0 g
Monounsaturated fat (g)0.0 g
Polyunsaturated fat (g)0.0 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)0 mg
Salt (g)0.00 g
Vitamin A (IU)0 IU
Vitamin C (mg)0.0 mg
Calcium (mg)0 mg
Iron (mg)0.00 mg
Potassium (mg)0 mg

Εκτέλεση

  1. Κοσκινίζουμε το κακάο, το αλέυρι και το μπέικινγκ πάουντερ. Χτυπάμε το Βιτάμ με τη ζάχαρη, μέχρι να αφρατέψουν, και προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά. Σε μπεν μαρί λιώνουμε τη σοκολάτα και την ενσωματώνουμε στο μείγμα των αυγών. Με μια σπάτουλα ανακατεύουμε το αλεύρι με το κακάο.
  2. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170°C. Ρίχνουμε το μείγμα σε ένα ταψί, κατά προτίμηση, τετράγωνο και ψήνουμε για μισή περίπου ώρα.
  3. Αφού κρυώσει εντελώς, κόβουμε σε τετράγωνα μικρά κομμάτια και πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη.