Brownies
Χρόνος Μαγειρέματος30 min
Χρόνος ΠροετοιμασίαςNA
ΜερίδεςServes 10

Υλικά
- 250 γραμμάρια Βιτάμ κλασικό
- 200 γραμμάρια κουβερτούρα με 70% κακάο
- 80 γραμμάρια σκόνη κακάο
- 65 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 κουταλάκι του γλυκού μπέικινγκ πάουντερ
- 360 γραμμάρια ζάχαρη
- 4 αυγά
Energy (kcal) | 0 kcal |
Energy (kJ) | 0 kJ |
Protein (g) | 0.0 g |
Carbohydrate incl. fibre (g) | 0.0 g |
Carbohydrate excl. fibre (g) | 0.0 g |
Sugar (g) | 0.0 g |
Fibre (g) | 0.0 g |
Fat (g) | 0.0 g |
Saturated fat (g) | 0.0 g |
Unsaturated fat (g) | 0.0 g |
Monounsaturated fat (g) | 0.0 g |
Polyunsaturated fat (g) | 0.0 g |
Trans fat (g) | 0.0 g |
Cholesterol (mg) | 0 mg |
Sodium (mg) | 0 mg |
Salt (g) | 0.00 g |
Vitamin A (IU) | 0 IU |
Vitamin C (mg) | 0.0 mg |
Calcium (mg) | 0 mg |
Iron (mg) | 0.00 mg |
Potassium (mg) | 0 mg |
Εκτέλεση
- Κοσκινίζουμε το κακάο, το αλέυρι και το μπέικινγκ πάουντερ. Χτυπάμε το Βιτάμ με τη ζάχαρη, μέχρι να αφρατέψουν, και προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά. Σε μπεν μαρί λιώνουμε τη σοκολάτα και την ενσωματώνουμε στο μείγμα των αυγών. Με μια σπάτουλα ανακατεύουμε το αλεύρι με το κακάο.
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170°C. Ρίχνουμε το μείγμα σε ένα ταψί, κατά προτίμηση, τετράγωνο και ψήνουμε για μισή περίπου ώρα.
- Αφού κρυώσει εντελώς, κόβουμε σε τετράγωνα μικρά κομμάτια και πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη.