use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Βοδινό φιλέτο ψητό

  • Μερίδες6
recipe image Βοδινό φιλέτο ψητό

Υλικά

Ingredients
  • 2 κουταλιές σκόνη ζωμού βοδινού
  • 1 1/2 κιλό φιλέτο βοδινό
  • 200 γραμμάρια Βιτάμ Culinesse
  • Αλεσμένο μαύρο πιπέρι

      Εκτέλεση

      Execution
      1. Διπλώνουμε τη λεπτή άκρη του βοδινού φιλέτου, το δένουμε με σπάγκο, το βάζουμε σε ένα ταψάκι, το περιχύνουμε με λίγο Βιτάμ Culinesse και το ψήνουμε για 20 λεπτά σε φούρνο προθερμασμένο στους 230°C.
      2. Πασπαλίζουμε το ψητό βοδινό φιλέτο με το σπιτικό ζωμό και το πιπέρι, χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία του φούρνου σε μέτρια και συνεχίζουμε το ψήσιμο για άλλα 30 λεπτά περίπου, περιχύνοντας το κρέας κάθε 10 λεπτά με το Bιτάμ Culinesse. (Αν δεν το θέλουμε πολύ ψημένο, υπολογίζουμε 10-12 λεπτά για κάθε μισό κιλό και το αφήνουμε να ψηθεί ως το τέλος σε δυνατό φούρνο, περιχύνοντας με λίγο Bιτάμ Culinesse.)