Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Βοδινό φιλέτο ψητό

  • Χρόνος ΜαγειρέματοςΔεν είναι διαθέσιμο
  • Χρόνος ΠροετοιμασίαςΔεν είναι διαθέσιμο
  • Μερίδες6
recipe image Βοδινό φιλέτο ψητό

Υλικά

  • 2 κουταλιές σκόνη ζωμού βοδινού
  • 1 1/2 κιλό φιλέτο βοδινό
  • 200 γραμμάρια Βιτάμ Culinesse
  • Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
Energy (kcal)0 kcal
Energy (kJ)0 kJ
Protein (g)0.0 g
Carbohydrate incl. fibre (g)0.0 g
Carbohydrate excl. fibre (g)0.0 g
Sugar (g)0.0 g
Fibre (g)0.0 g
Fat (g)0.0 g
Saturated fat (g)0.0 g
Unsaturated fat (g)0.0 g
Monounsaturated fat (g)0.0 g
Polyunsaturated fat (g)0.0 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)0 mg
Salt (g)0.00 g
Vitamin A (IU)0 IU
Vitamin C (mg)0.0 mg
Calcium (mg)0 mg
Iron (mg)0.00 mg
Potassium (mg)0 mg

Εκτέλεση

  1. Διπλώνουμε τη λεπτή άκρη του βοδινού φιλέτου, το δένουμε με σπάγκο, το βάζουμε σε ένα ταψάκι, το περιχύνουμε με λίγο Βιτάμ Culinesse και το ψήνουμε για 20 λεπτά σε φούρνο προθερμασμένο στους 230°C.
  2. Πασπαλίζουμε το ψητό βοδινό φιλέτο με το σπιτικό ζωμό και το πιπέρι, χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία του φούρνου σε μέτρια και συνεχίζουμε το ψήσιμο για άλλα 30 λεπτά περίπου, περιχύνοντας το κρέας κάθε 10 λεπτά με το Bιτάμ Culinesse. (Αν δεν το θέλουμε πολύ ψημένο, υπολογίζουμε 10-12 λεπτά για κάθε μισό κιλό και το αφήνουμε να ψηθεί ως το τέλος σε δυνατό φούρνο, περιχύνοντας με λίγο Bιτάμ Culinesse.)