Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
close menuopen menu
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Βασική συνταγή ομελέτας
Χρόνος Μαγειρέματος20 λεπτά
Μερίδες1
Υλικά
Ingredients
4 αυγά
2 κουταλιές γάλα
50 γραμμάρια Βιτάμ Culinesse
Αλάτι
Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
Execution
Χτυπάμε τα ασπράδια από τους κρόκους των αυγών, χωριστά, τα ενώνουμε και προσθέτουμε το γάλα, το αλάτι και το πιπέρι.
Ζεσταίνουμε σε ένα τηγάνι λίγο Βιτάμ Culinesse και, όταν ζεσταθεί καλά, ρίχνουμε μέσα τα χτυπημένα αυγά και ψήνουμε την ομελέτα , ξεκολλώντας τη με μία σπάτουλα. Αν κάπου πιάσει, περιστρέφουμε λίγο το τηγάνι, για να πάει προς τις άκρες το υγρό αυγό.
Όταν η ομελέτα ψηθεί από την κάτω μεριά, τη διπλώνουμε στα δύο και, γέρνοντας το τηγάνι, την αφήνουμε να γλιστρήσει στην πιατέλα του σερβιρίσματος.