Αυγό        
    
Βασική συνταγή ομελέτας
Χρ. μαγειρέματος20 λεπτά
Μερίδες 1
Ingredients
- 4 αυγά
 - 2 κουταλιές γάλα
 - 50 γραμμάρια Βιτάμ Culinesse
 - Αλάτι
 - Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
 
Execution
- Χτυπάμε τα ασπράδια από τους κρόκους των αυγών, χωριστά, τα ενώνουμε και προσθέτουμε το γάλα, το αλάτι και το πιπέρι.
 - Ζεσταίνουμε σε ένα τηγάνι λίγο Βιτάμ Culinesse και, όταν ζεσταθεί καλά, ρίχνουμε μέσα τα χτυπημένα αυγά και ψήνουμε την ομελέτα , ξεκολλώντας τη με μία σπάτουλα. Αν κάπου πιάσει, περιστρέφουμε λίγο το τηγάνι, για να πάει προς τις άκρες το υγρό αυγό.
 - Όταν η ομελέτα ψηθεί από την κάτω μεριά, τη διπλώνουμε στα δύο και, γέρνοντας το τηγάνι, την αφήνουμε να γλιστρήσει στην πιατέλα του σερβιρίσματος.
 
    
    



