use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Ihr Webbrowser ist veraltet und wird von Microsoft Windows nicht mehr unterstützt. Aktualisieren Sie auf einen neueren Browser, indem Sie eine dieser kostenlosen Alternativen herunterladen.
Αυγό

Βασική συνταγή ομελέτας

  • Χρ. μαγειρέματος20 λεπτά
  • Μερίδες 1
recipe image Βασική συνταγή ομελέτας
Ingredients
  • 4 αυγά
  • 2 κουταλιές γάλα
  • 50 γραμμάρια Βιτάμ Culinesse
  • Αλάτι
  • Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
Execution
  1. Χτυπάμε τα ασπράδια από τους κρόκους των αυγών, χωριστά, τα ενώνουμε και προσθέτουμε το γάλα, το αλάτι και το πιπέρι.
  2. Ζεσταίνουμε σε ένα τηγάνι λίγο Βιτάμ Culinesse και, όταν ζεσταθεί καλά, ρίχνουμε μέσα τα χτυπημένα αυγά και ψήνουμε την ομελέτα , ξεκολλώντας τη με μία σπάτουλα. Αν κάπου πιάσει, περιστρέφουμε λίγο το τηγάνι, για να πάει προς τις άκρες το υγρό αυγό.
  3. Όταν η ομελέτα ψηθεί από την κάτω μεριά, τη διπλώνουμε στα δύο και, γέρνοντας το τηγάνι, την αφήνουμε να γλιστρήσει στην πιατέλα του σερβιρίσματος.