use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Ihr Webbrowser ist veraltet und wird von Microsoft Windows nicht mehr unterstützt. Aktualisieren Sie auf einen neueren Browser, indem Sie eine dieser kostenlosen Alternativen herunterladen.
Πίτα

Ανοιχτή τυρόπιτα με ανθότυρο και λιαστή τομάτα

  • Μερίδες 10
recipe image Ανοιχτή τυρόπιτα με ανθότυρο και λιαστή τομάτα
Ingredients
  • 1 πακέτο σφολιάτα
  • 100 γραμμάρια Βιτάμ κλασικό
  • 400 γραμμάρια τριμμένο ανθότυρο
  • 1/2 κουταλιά της σούπας φρέσκος βασιλικός
  • 200 γραμμάρια λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες
  • 500 ml κρέμα γάλακτος
  • 4 αυγά χτυπημένα
  • Αλάτι
  • Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
Execution
  1. Λιώνουμε τη μαργαρίνη Βιτάμ σε χαμηλή θερμοκρασία. Αλείφουμε τη μισή ποσότητα Βιτάμ σε ένα ταψί και απλώνουμε τη σφολιάτα. Αφήνουμε ένα μικρό περιθώριο στα πλαϊνά του ταψιού και τρυπάμε τη σφολιάτα με ένα πιρούνι, για να μην μας φουσκώσει.
  2. Ρίχνουμε σε ένα μπολ το υπόλοιπο λιωμένο Βιτάμ μαζί με όλα τα υλικά της γέμισης και ανακατεύουμε, μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
  3. Απλώνουμε τη γέμιση σε όλη την επιφάνεια της σφολιάτας.
  4. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 30 λεπτά, μέχρι να σφίξει και να ροδίσει η τάρτα.