use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Ihr Webbrowser ist veraltet und wird von Microsoft Windows nicht mehr unterstützt. Aktualisieren Sie auf einen neueren Browser, indem Sie eine dieser kostenlosen Alternativen herunterladen.
Λαχανικά

Peperonata

  • Μερίδες 6
recipe image Peperonata
Ingredients
  • 150 γραμμάρια Βιτάμ κλασικό
  • 2 πράσινες πιπεριές
  • 2 κόκκινες πιπεριές
  • 2 κίτρινες πιπεριές
  • 2 κρεμμύδια ξερά
  • 800 ml μηλόξυδο
  • 4 ώριμες ντομάτες
  • 1 κουταλιά της σούπας πέστο βασιλικού
  • 100 γραμμάρια τριμμένο τυρί παρμεζάνα
  • Aλάτι
  • Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
Execution
  1. Καθαρίζουμε τις πιπεριές και κόβουμε τις 4 πλευρές τους σε μικρά μπαστουνάκια.
  2. Κόβουμε τις ντομάτες σε μικρούς κύβους και ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι.
  3. Σε ένα πλατύ, αλλά βαθύ σκεύος, ρίχνουμε το Βιτάμ, τις πιπεριές, την ντομάτα και το κρεμμύδι. Σβήνουμε με το ξίδι και μαγειρεύουμε σε χαμηλή θερμοκρασία για 35-40 λεπτά.
  4. Όταν είναι σχεδόν έτοιμες οι πιπεριές, ρίχνουμε το πέστο βασιλικού, αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να μαγειρευτεί για άλλα 5 λεπτά.
  5. Τέλος, πασπαλίζουμε με την παρμεζάνα και σερβίρουμε.