Τυρί
Πατάτες γεμιστές με τυριά και μανιτάρια
Μερίδες 12

Ingredients
- 4-6 πατάτες
- 100 γραμμάρια μανιτάρια
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 100 γραμμάρια μετσοβόνε
- 250 γραμμάρια γραβιέρα
- 50 γραμμάρια Βιτάμ light
- 150 γραμμάρια γάλα
- 1 κουταλάκι του γλυκού φρέσκα μυρωδικά
- 1 κουταλιά της σούπα φρυγανιά
- Σχοινόπρασο
- Φρεσκοκομμένο πιπέρι
- Αλάτι
Execution
- Πλένουμε τις πατάτες και τις βράζουμε σε αλατισμένο νερό, μέχρι να μαλακώσουν.
- Αφαιρούμε από τις πατάτες αρκετό από το εσωτερικό τους, με ένα κουταλάκι, ώστε να τις γεμίσουμε.
- Ψιλοκόβουμε τα μανιτάρια και το σκόρδο στον επεξεργαστή τροφίμων (multi).
- Σε ένα κατσαρολάκι, σοτάρουμε με το Βιτάμ τα μανιτάρια, το σκόρδο και 100 γραμμάρια από τις πατάτες, προσθέτουμε το γάλα, τα φρέσκα μυρωδικά και αλατοπίπερο.
- Αποσύρουμε και προσθέτουμε τα τυριά, τριμμένα, ανακατεύουμε και γεμίζουμε τις πατάτες.
- Πασπαλίζουμε με τη φρυγανιά και ψήνουμε στο grill για 3-4 λεπτά ή στο φούρνο για 10 λεπτά.
- Σερβίρουμε με ψιλοκομμένο σχοινόπρασο.

