use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Ihr Webbrowser ist veraltet und wird von Microsoft Windows nicht mehr unterstützt. Aktualisieren Sie auf einen neueren Browser, indem Sie eine dieser kostenlosen Alternativen herunterladen.

Μπισκότα Angel Wings

Δες συνταγή για Μπισκότα Angel Wings (Έινγκελ Γουίνγκς) με Βιτάμ. Εύκολες, πεντανόστιμες ελληνικές αλλά και διεθνής συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, με φυτικό Βιτάμ

Δες συνταγή για Μπισκότα Angel Wings (Έινγκελ Γουίνγκς) με Βιτάμ. Εύκολες, πεντανόστιμες ελληνικές αλλά και διεθνής συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, με φυτικό Βιτάμ

  • Χρ. μαγειρέματος10 λεπτά
  • Χρ. προετοιμασίας45 λεπτά
  • ΔυσκολίαΕύκολη
  • Μερίδες 20
recipe image Μπισκότα Angel Wings
  • 1/5 ποτήρι αλεύρι (250 γραμμάρια)
  • 40 γραμμάρια Βιτάμ κλασικό
  • 4 κρόκοι αυγών
  • 4 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος
  • 1 κουταλάκι του γλυκού μπέικινγκ πάουντερ
  • Ζάχαρη άχνη (για το πασπάλισμα)
  1. Ρίχνουμε το αλεύρι και το μπέικινγκ πάουντερ μέσα στο μπολ, προσθέτουμε το Βιτάμ, την κρέμα γάλακτος και τους κρόκους αυγών. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά στο μίξερ.
  2. Τοποθετούμε τη ζύμη στο τραπέζι και ζυμώνουμε καλά, για να επιτευχθεί μια ελαστική μάζα.
  3. Τυλίγουμε τη ζύμη σε αλουμινόχαρτο. Τη βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
  4. Ανοίγουμε την κρύα ζύμη, όσο το δυνατόν πιο λεπτή, προσθέτοντας λίγο αλεύρι, ώστε να μην κολλήσει στο τραπέζι.
  5. Κόβουμε την ξεδιπλώμένη ζύμη με κουπάτ σε ρόμβους, μεγέθους 3x8 εκατοστών, και κάνουμε μια εγκοπή στο κέντρο κάθε ρόμβου.
  6. Περνάμε τη γωνία του κάθε φτερού  μέσα από την τρύπα και τα τοποθετούμε σε ένα επίπεδο δίσκο, αλειμμένο με Βιτάμ. Ψήνουμε για 8-10 λεπτά στους 180°C. Αφού κρυώσουν, τα πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.