use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Ihr Webbrowser ist veraltet und wird von Microsoft Windows nicht mehr unterstützt. Aktualisieren Sie auf einen neueren Browser, indem Sie eine dieser kostenlosen Alternativen herunterladen.
Θαλασσινά

Μακαρόνια ολικής άλεσης με γαρίδες, μπακαλιάρο και μπρόκολο

  • Χρ. μαγειρέματος15 λεπτά
  • Μερίδες 2
recipe image Μακαρόνια ολικής άλεσης με γαρίδες, μπακαλιάρο και μπρόκολο
Ingredients
  • 200 γραμμάρια μπρόκολο
  • 150 γραμμάρια μακαρόνια ολικής άλεσης
  • 300 γραμμάρια ώριμα ντοματίνια
  • 2 μικρά ξερά κρεμμύδια
  • 150 γραμμάρια μπακαλιάρος
  • 3 κουταλιές της σούπας Βιτάμ Soft
  • 100 γραμμάρια μεγάλες, ωμές γαρίδες
Execution
  1. Κόβουμε το μπρόκολο σε μικρά τουφάκια, ετοιμάζουμε τα μακαρόνια, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, και βράζουμε το μπρόκολο για 3-5 λεπτά μαζί με τα μακαρόνια. Στραγγίζουμε καλά σε ένα σουρωτήρι.
  2. Πλένουμε και στραγγίζουμε τα ντοματίνια και ψιλοκόβουμε τα μισά. Τα υπόλοιπα μισά τα κόβουμε στα δυο.
  3. Ξεφλουδίζουμε και κόβουμε τα κρεμμύδια.
  4. Κόβουμε το μπακαλιάρο σε 8 κομμάτια.
  5. Σε ένα τηγάνι με μεσαία θερμοκρασία, λιώνουμε 1 1/2 κουταλιές της σούπας Βιτάμ Soft. Προσθέτουμε το κρεμμύδι με τα ψιλοκομμένα ντοματίνια και σοτάρουμε για λίγα λεπτά σε χαμηλή φωτιά.
  6. Προσθέτουμε τις γαρίδες, το μπακαλιάρο και τα ντοματίνια, που κόψαμε στα δύο, και σοτάρουμε για 3-4 λεπτά.
  7. Πασπαλίζουμε με λίγο πιπέρι και, πιθανώς, με λίγο αλάτι.
  8. Αναμειγνύουμε τα μακαρόνια με το μπρόκολο μαζί με 1 1/2 κουταλιά της σούπας Βιτάμ Soft, λίγο πιπέρι και το μείγμα με τις γαρίδες. Χωρίζουμε σε 2 ζεστά πιάτα.