Θαλασσινά
Μακαρόνια ολικής άλεσης με γαρίδες, μπακαλιάρο και μπρόκολο
Χρ. μαγειρέματος15 λεπτά
Μερίδες 2

Ingredients
- 200 γραμμάρια μπρόκολο
- 150 γραμμάρια μακαρόνια ολικής άλεσης
- 300 γραμμάρια ώριμα ντοματίνια
- 2 μικρά ξερά κρεμμύδια
- 150 γραμμάρια μπακαλιάρος
- 3 κουταλιές της σούπας Βιτάμ Soft
- 100 γραμμάρια μεγάλες, ωμές γαρίδες
Execution
- Κόβουμε το μπρόκολο σε μικρά τουφάκια, ετοιμάζουμε τα μακαρόνια, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, και βράζουμε το μπρόκολο για 3-5 λεπτά μαζί με τα μακαρόνια. Στραγγίζουμε καλά σε ένα σουρωτήρι.
- Πλένουμε και στραγγίζουμε τα ντοματίνια και ψιλοκόβουμε τα μισά. Τα υπόλοιπα μισά τα κόβουμε στα δυο.
- Ξεφλουδίζουμε και κόβουμε τα κρεμμύδια.
- Κόβουμε το μπακαλιάρο σε 8 κομμάτια.
- Σε ένα τηγάνι με μεσαία θερμοκρασία, λιώνουμε 1 1/2 κουταλιές της σούπας Βιτάμ Soft. Προσθέτουμε το κρεμμύδι με τα ψιλοκομμένα ντοματίνια και σοτάρουμε για λίγα λεπτά σε χαμηλή φωτιά.
- Προσθέτουμε τις γαρίδες, το μπακαλιάρο και τα ντοματίνια, που κόψαμε στα δύο, και σοτάρουμε για 3-4 λεπτά.
- Πασπαλίζουμε με λίγο πιπέρι και, πιθανώς, με λίγο αλάτι.
- Αναμειγνύουμε τα μακαρόνια με το μπρόκολο μαζί με 1 1/2 κουταλιά της σούπας Βιτάμ Soft, λίγο πιπέρι και το μείγμα με τις γαρίδες. Χωρίζουμε σε 2 ζεστά πιάτα.

