Ζυμαρικά
Μακαρονάδα με μανιτάρια και λουκάνικο
Μερίδες 4

Ingredients
- 250 γραμμάρια κοντά ζυμαρικά
- 100 γραμμάρια χοντροκομμένο κεφαλοτύρι
- 150 γραμμάρια ψιλοκομμένα λουκάνικα
- 250 γραμμάρια μανιτάρια πλυμένα και κομμένα
- 150 γραμμάρια Βιτάμ κλασικό
- Αλάτι
- Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
- 1 1/2 πράσο πλυμένο και ψιλοκομμένο
- 140 γραμμάρια ψιλοκομμένο χαλούμι
- 1 τριμμένο κρεμμύδι
- 1 κουταλάκι μείγμα μυρωδικών ή μείγμα μπαχαρικών
- 1 μερίδα ζωμός βοδινού
- 1 ψιλοκομμένη πράσινη πιπεριά
Execution
- Βάζουμε το κρεμμύδι, το πράσο, τα μανιτάρια, την πιπεριά και λίγο αλάτι σε μια κατσαρόλα, τη σκεπάζουμε και αφήνουμε τα λαχανικά 5-6 λεπτά σε μέτρια φωτιά, για να πιουν τα υγρά τους. Μετά, προσθέτουμε 100 ml. Βιτάμ Culinesse, χαμηλώνουμε τη φωτιά και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν.
- Τηγανίζουμε το λουκάνικο σε αντικολλητικό τηγάνι με μία κουταλιά Βιτάμ Culinesse και το κρατάμε στην άκρη.
- Βράζουμε τα ζυμαρικά με το ζωμό βοδινού σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό, τα σουρώνουμε και τα βάζουμε, μαζί με το λουκάνικο, στην κατσαρόλα με τα λαχανικά.
- Τα ανακατεύουμε και τα βάζουμε σκεπασμένα σε μια πιατέλα, για να μείνουν ζεστά.
- Βάζουμε το υπόλοιπο Bιτάμ Culinesse σε ένα τηγάνι, ρίχνουμε μέσα τα τυριά, ανακατεύουμε και περιχύνουμε με το τελικό αποτέλεσμα τα ζυμαρικά. Πασπαλίζουμε με το μείγμα μυρωδικών ή μπαχαρικών τη μακαρονάδα με μανιτάρια και λουκάνικο και σερβίρουμε.

