Ζυμαρικά        
    
Μακαρονάδα με μανιτάρια και λουκάνικο
Μερίδες 4
Ingredients
- 250 γραμμάρια κοντά ζυμαρικά
 - 100 γραμμάρια χοντροκομμένο κεφαλοτύρι
 - 150 γραμμάρια ψιλοκομμένα λουκάνικα
 - 250 γραμμάρια μανιτάρια πλυμένα και κομμένα
 - 150 γραμμάρια Βιτάμ κλασικό
 - Αλάτι
 - Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
 - 1 1/2 πράσο πλυμένο και ψιλοκομμένο
 - 140 γραμμάρια ψιλοκομμένο χαλούμι
 - 1 τριμμένο κρεμμύδι
 - 1 κουταλάκι μείγμα μυρωδικών ή μείγμα μπαχαρικών
 - 1 μερίδα ζωμός βοδινού
 - 1 ψιλοκομμένη πράσινη πιπεριά
 
Execution
- Βάζουμε το κρεμμύδι, το πράσο, τα μανιτάρια, την πιπεριά και λίγο αλάτι σε μια κατσαρόλα, τη σκεπάζουμε και αφήνουμε τα λαχανικά 5-6 λεπτά σε μέτρια φωτιά, για να πιουν τα υγρά τους. Μετά, προσθέτουμε 100 ml. Βιτάμ Culinesse, χαμηλώνουμε τη φωτιά και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν.
 - Τηγανίζουμε το λουκάνικο σε αντικολλητικό τηγάνι με μία κουταλιά Βιτάμ Culinesse και το κρατάμε στην άκρη.
 - Βράζουμε τα ζυμαρικά με το ζωμό βοδινού σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό, τα σουρώνουμε και τα βάζουμε, μαζί με το λουκάνικο, στην κατσαρόλα με τα λαχανικά.
 - Τα ανακατεύουμε και τα βάζουμε σκεπασμένα σε μια πιατέλα, για να μείνουν ζεστά.
 - Βάζουμε το υπόλοιπο Bιτάμ Culinesse σε ένα τηγάνι, ρίχνουμε μέσα τα τυριά, ανακατεύουμε και περιχύνουμε με το τελικό αποτέλεσμα τα ζυμαρικά. Πασπαλίζουμε με το μείγμα μυρωδικών ή μπαχαρικών τη μακαρονάδα με μανιτάρια και λουκάνικο και σερβίρουμε.
 
    
    



