use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Ihr Webbrowser ist veraltet und wird von Microsoft Windows nicht mehr unterstützt. Aktualisieren Sie auf einen neueren Browser, indem Sie eine dieser kostenlosen Alternativen herunterladen.
Ζυμαρικά

Μακαρονάδα με μανιτάρια και λουκάνικο

  • Μερίδες 4
recipe image Μακαρονάδα με μανιτάρια και λουκάνικο
Ingredients
  • 250 γραμμάρια κοντά ζυμαρικά
  • 100 γραμμάρια χοντροκομμένο κεφαλοτύρι
  • 150 γραμμάρια ψιλοκομμένα λουκάνικα
  • 250 γραμμάρια μανιτάρια πλυμένα και κομμένα
  • 150 γραμμάρια Βιτάμ κλασικό
  • Αλάτι
  • Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
  • 1 1/2 πράσο πλυμένο και ψιλοκομμένο
  • 140 γραμμάρια ψιλοκομμένο χαλούμι
  • 1 τριμμένο κρεμμύδι
  • 1 κουταλάκι μείγμα μυρωδικών ή μείγμα μπαχαρικών
  • 1 μερίδα ζωμός βοδινού
  • 1 ψιλοκομμένη πράσινη πιπεριά
Execution
  1. Βάζουμε το κρεμμύδι, το πράσο, τα μανιτάρια, την πιπεριά και λίγο αλάτι σε μια κατσαρόλα, τη σκεπάζουμε και αφήνουμε τα λαχανικά 5-6 λεπτά σε μέτρια φωτιά, για να πιουν τα υγρά τους. Μετά, προσθέτουμε 100 ml. Βιτάμ Culinesse, χαμηλώνουμε τη φωτιά και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν.
  2. Τηγανίζουμε το λουκάνικο σε αντικολλητικό τηγάνι με μία κουταλιά Βιτάμ Culinesse και το κρατάμε στην άκρη.
  3. Βράζουμε  τα ζυμαρικά με το ζωμό βοδινού σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό, τα σουρώνουμε και τα βάζουμε, μαζί με το λουκάνικο, στην κατσαρόλα με τα λαχανικά.
  4. Τα ανακατεύουμε και τα βάζουμε σκεπασμένα σε μια πιατέλα, για να μείνουν ζεστά.
  5. Βάζουμε το υπόλοιπο Bιτάμ Culinesse σε ένα τηγάνι, ρίχνουμε μέσα τα τυριά, ανακατεύουμε και περιχύνουμε με το τελικό αποτέλεσμα τα ζυμαρικά. Πασπαλίζουμε με το μείγμα μυρωδικών ή μπαχαρικών τη μακαρονάδα με μανιτάρια και λουκάνικο και σερβίρουμε.