Ζυμαρικά
Κοτοπουλο pestο με μανιταρια και παπαρδελες
Μερίδες 4

Ingredients
- 400 γραμμάρια παπαρδέλες (ή ζυμαρικά της προτίμησής μας)
- 250 γραμμάρια μικρά μανιτάρια
- 2 κολοκυθάκια
- 400 γραμμάρια στήθος κοτόπουλου
- 6 κουταλιές της σούπας Βιτάμ Culinesse
- 8 κουταλιές της σούπας πέστο Genovese
- 2 κουταλιές της σούπας κάπαρη
Execution
- Προθερμαίνουμε το grill.
- Βράζουμε τα ζυμαρικά, σύμφωνα με τις οδηγίες στο πακέτο, και στραγγίζουμε.
- Στο μεταξύ, καθαρίζουμε τα μανιτάρια. Κόβουμε τα κολοκυθάκια οριζόντια σε 6 μεγάλες φέτες και το κοτόπουλο σε λεπτές λωρίδες.
- Αλείφουμε τα κολοκυθάκια με λίγο Βιτάμ Culinesse. Τα ψήνουμε στο φούρνο για 10 λεπτά περίπου, γυρίζοντάς τα συχνά και από τις δύο πλευρές.
- Στο μεταξύ, ζεσταίνουμε ένα μεγάλο, βαθύ τηγάνι. Ρίχνουμε το Βιτάμ Culinesse και, στη συνέχεια, προσθέτουμε τις λωρίδες κοτόπουλο. Σοτάρουμε για 4 λεπτά, στη συνέχεια, προσθέτουμε τα μανιτάρια και ανακατεύουμε. Συνεχίζουμε να σοτάρουμε για 3 λεπτά ακόμη. Ρίχνουμε το pesto, 1 κουταλιά κάπαρη και 50 ml ζεστό νερό.
- Μοιράζουμε τα ζυμαρικά σε 4 πιάτα. Προσθέτουμε από πάνω το κοτόπουλο και τα κολοκύθια στο πλάι. Πασπαλίζουμε το πιάτο με την υπόλοιπη κάπαρη.

