Θαλασσινά
Χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι
Χρ. μαγειρέματος45 λεπτά
Μερίδες 5

Ingredients
- 400 γραμμάρια ψιλοκομμένες ντομάτες σε κονσέρβα
- 1/2 κιλό κοφτό μακαρονάκι
- 1 κιλό χταπόδι
- 2 ψιλοκομμένα κρεμμύδια
- 200 γραμμάρια Βιτάμ Culinesse
- Αλάτι
- Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
Execution
- Πλένουμε το χταπόδι και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια.
- Βάζουμε το Βιτάμ σε μια κατσαρόλα να κάψει και προσθέτουμε το κρεμμύδι να μαραθεί.
- Ανακατεύοντας, ρίχνουμε το χταπόδι, τις ψιλοκομμένες ντομάτες, αλάτι και πιπέρι. Προσθέτουμε το ανάλογο νερό και αφήνουμε να βράσουν καλά.
- Πριν το χταπόδι καλοψηθεί, ρίχνουμε το κοφτό μακαρονάκι και αφήνουμε να βράσουν μαζί περίπου 10-15 λεπτά. Σερβίρεται ζεστό.

