use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Ihr Webbrowser ist veraltet und wird von Microsoft Windows nicht mehr unterstützt. Aktualisieren Sie auf einen neueren Browser, indem Sie eine dieser kostenlosen Alternativen herunterladen.
Θαλασσινά

Χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι

  • Χρ. μαγειρέματος45 λεπτά
  • Μερίδες 5
recipe image Χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι
Ingredients
  • 400 γραμμάρια ψιλοκομμένες ντομάτες σε κονσέρβα
  • 1/2 κιλό κοφτό μακαρονάκι
  • 1 κιλό χταπόδι
  • 2 ψιλοκομμένα κρεμμύδια
  • 200 γραμμάρια Βιτάμ Culinesse
  • Αλάτι
  • Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
Execution
  1. Πλένουμε το χταπόδι και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια.
  2. Βάζουμε το Βιτάμ σε μια κατσαρόλα να κάψει και προσθέτουμε το κρεμμύδι να μαραθεί.
  3. Ανακατεύοντας, ρίχνουμε το χταπόδι, τις ψιλοκομμένες ντομάτες, αλάτι και πιπέρι. Προσθέτουμε το ανάλογο νερό και αφήνουμε να βράσουν καλά.
  4. Πριν το χταπόδι καλοψηθεί, ρίχνουμε το κοφτό μακαρονάκι και αφήνουμε να βράσουν μαζί περίπου 10-15 λεπτά. Σερβίρεται ζεστό.