use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Ihr Webbrowser ist veraltet und wird von Microsoft Windows nicht mehr unterstützt. Aktualisieren Sie auf einen neueren Browser, indem Sie eine dieser kostenlosen Alternativen herunterladen.
Γλυκά και ζαχαρωτά

Brownies σοκολάτας με καρύδια

  • Χρ. μαγειρέματος30 λεπτά
  • Μερίδες 12
recipe image Brownies σοκολάτας με καρύδια
Ingredients
  • 350 γραμμάρια σοκολάτα κουβερτούρα
  • 150 γραμμάρια Βιτάμ soft
  • 250 γραμμάρια ζάχαρη
  • 4 αυγά
  • 200 γραμμάρια αλεύρι μαλακό
  • 3 κουταλιές σούπας κακάο
  • 70 γραμμάρια καρυδόψιχα (χοντροκομμένη)
  • 1 πρέζα αλάτι
  • Κακάο για το σερβίρισμα (προαιρετικά)
Execution
  1. Κοσκινίζουμε το αλεύρι σε βαθύ μπολ και το αναμιγνύουμε με τις 2 κουταλιές κακάο, επίσης κοσκινισμένο.
  2. Βάζουμε σε μπεν μαρί το Βιτάμ και τη σοκολάτα κομμένη σε μικρά κομμάτια και τα αφήνουμε να λιώσουν.
  3. Χτυπάμε σε μπολ ή με το μίξερ τα αυγά με τη ζάχαρη και το αλάτι, μέχρι να αφρατέψουν.
  4. Ενώνουμε το μείγμα της σοκολάτας με το μείγμα των αυγών, ανακατεύοντας απαλά με κουτάλα ή μαρίζ.
  5. Προσθέτουμε στο μείγμα και το αλεύρι, ανακατεύοντας επίσης απαλά.
  6. Στρώνουμε με λαδόκολλα το ταψί, αλείφουμε με λίγο Βιτάμ και πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο κακάο.
  7. Ρίχνουμε το μείγμα στο ταψί και ψήνουμε στο φούρνο για 30 λεπτά περίπου.
  8. Στο εσωτερικό του θα πρέπει να μείνει λίγο υγρό.
  9. Πασπαλίζουμε, εάν θέλουμε, με κακάο και κόβουμε σε κομμάτια.