use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Ihr Webbrowser ist veraltet und wird von Microsoft Windows nicht mehr unterstützt. Aktualisieren Sie auf einen neueren Browser, indem Sie eine dieser kostenlosen Alternativen herunterladen.
Κέικ

Ατομικά κέικ με κεράσι

  • Χρ. μαγειρέματος20 λεπτά
  • Μερίδες 10
recipe image Ατομικά κέικ με κεράσι
Ingredients
  • 4 αυγά
  • 300 γραμμάρια ζάχαρη
  • 300 γραμμάρια λευκά αμύγδαλα (ανάλατα, σε σκόνη)
  • 300 γραμμάρια Βιτάμ κλασικό λιωμένο
  • 1 κουταλιά του γλυκού μπέικινγκ πάουντερ
  • 60 γραμμάρια kirsh
  • 300 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 200 γραμμάρια φρέσκα κεράσια (χωρίς κουκούτσι, κομμένα στη μέση ή 200 γραμμάρια σοκολάτα τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια)
Execution
  1. Χτυπάμε στο μίξερ με το σύρμα τα αυγά και τη ζάχαρη, έως ότου αφρατέψουν.
  2. Σταματάμε το χτύπημα και προσθέτουμε το Βιτάμ, ανακατεύοντας με μια πλαστική κουτάλα.
  3. Προσθέτουμε τη σκόνη αμυγδάλου, το αλεύρι με το μπέικινγκ πάουντερ κοσκινισμένα και, στο τέλος, το kirsh, ανακατεύοντας απαλά.
  4. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170°C.
  5. Αλείφουμε με Βιτάμ και αλευρώνουμε 10-12 ατομικές φόρμες και τις γεμίζουμε έως τη μέση.
  6. Βάζουμε από 2-3 κεράσια σε κάθε φόρμα (ή 2-3 κομμάτια σοκολάτας) και γεμίζουμε με το υπόλοιπο μείγμα.
  7. Ψήνουμε για 20-25 λεπτά.