use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Τρουφάκια Καρύδας

Δες συνταγή για τρουφάκια καρύδας με Βιτάμ. Εύκολες ελληνικές αλλά και διεθνής συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, φαγητά και γλυκά με φυτικό Βιτάμ
  • 35 λεπτά
  • Χρόνος Προετοιμασίας15 λεπτά
  • Μερίδες40
recipe image Τρουφάκια καρύδας

Υλικά

  • 400 γραμμάρια λευκή σοκολάτα (ψιλοκομμένη)
  • 120 γραμμάρια ινδική καρύδα τριμμένη
  • 3 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος
  • 60 γραμμάρια Βιτάμ Soft
  • Ξύσμα 1 λεμονιού (προαιρετικά)
  • Τριμμένη καρύδα για την επικάλυψη

      Εκτέλεση

      1. Βάζουμε σε μπεν μαρί το Βιτάμ, την κρέμα γάλακτος και την τριμμένη σοκολάτα.
      2. Αφήνουμε, μέχρι να λιώσει η σοκολάτα.
      3. Ανακατεύουμε και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
      4. Προσθέτουμε το ξύσμα τoυ λεμονιού και ανακατεύουμε καλά.
      5. Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο και το αφήνουμε για λίγο να σφίξει.
      6. Παίρνουμε, με ένα κουτάλι, κομματάκια στο μεγέθους ενός καρυδιού και τα πλάθουμε σε τρουφάκια.
      7. Απλώνουμε σε φαρδύ πιάτο μπόλικη ινδική καρύδα και κυλάμε μέσα τα τρουφάκια μας, έτσι ώστε να καλυφθούν καλά από όλες τις πλευρές.
      8. Τα διατηρούμε στο ψυγείο.