Σούπα
Σούπα ροαγιάλ κρέμα
Χρ. μαγειρέματος1 ώρες 30 λεπτά
Μερίδες 5

Ingredients
- 100 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 200 γραμμάρια κονσέρβα με κομμάτια ανανά σε χυμό
- 200 γραμμάρια καρότα χοντροκομμένα
- φιλέτο στήθους κοτόπουλου
- 100 γραμμάρια κρέμα γάλακτος με τουλάχιστον 35% λιπαρά
- 3 κόκκινες πιπεριές ψιλοκομμένες
- 1 ματσάκι σέλινο χοντροκομμένο
- 150 γραμμάρια Βιτάμ Culinesse
- Aλάτι
- Aλεσμένο μαύρο πιπέρι
Execution
- Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το στήθος κοτόπουλου με ανάλογο κρύο νερό. Προσθέτουμε τα καρότα, το σέλινο, τις πιπεριές, αλάτι και πιπέρι και τα αφήνουμε να βράσουν για 1 ώρα περίπου.
- Στραγγίζουμε και ψιλοκόβουμε το κοτόπουλο και βάζουμε το Βιτάμ Culinesse σε μια κατσαρόλα για 5 λεπτά, να ζεσταθεί.
- Ρίχνουμε στην κατσαρόλα το αλεύρι, ανακατεύουμε και, μετά, προσθέτουμε τον ανανά (ψιλοκομμένο) με το ζουμί του, έτσι ώστε να γίνει μια παχύρρευστη σούπα ρουγιάλ κρέμα.
- Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, το ανάλογο αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε μέσα και το ψιλοκομμένο στήθος κοτόπουλου.

