use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Σούπα καρόν

  • Χρόνος Μαγειρέματος1 ώρες
  • Μερίδες5
recipe image Σούπα καρόν

Υλικά

Ingredients
  • Λίγος φρέσκος άνηθος
  • 3 μέτρια καρότα
  • 1 φιλέτο στήθους κοτόπουλου
  • 200 γραμμάρια Βιτάμ Culinesse
  • 2 κρεμμύδια
  • Αλάτι
  • Αλεσμένο μαύρο πιπέρι

      Εκτέλεση

      Execution
      1. Βάζουμε το στήθος κοτόπουλου να βράσει για περίπου 30 λεπτά σε μια κατσαρόλα με το ανάλογο νερό. Το στραγγίζουμε και το κόβουμε σε ψιλά κομματάκια. Το ζωμό από το κοτόπουλο τον κρατάμε για αργότερα.
      2. Κόβουμε τα καρότα σε χοντρά κομμάτια και τα κρεμμύδια σε ψιλά, τα σοτάρουμε για 5 λεπτά με το Βιτάμ Culinesse και τα προσθέτουμε στο ζωμό του κοτόπουλου.
      3. Αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε το ζωμό μαζί με τα λαχανικά να πάρουν μια βράση για 5-10 λεπτά.
      4. Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο στήθος, αφήνουμε τη σούπα καρόν να βράσει για 10 λεπτά ακόμη και τη σερβίρουμε ζεστή.