Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
close menuopen menu
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Σούπα καρόν
Χρόνος Μαγειρέματος1 ώρες
Μερίδες5
Υλικά
Ingredients
Λίγος φρέσκος άνηθος
3 μέτρια καρότα
1 φιλέτο στήθους κοτόπουλου
200 γραμμάρια Βιτάμ Culinesse
2 κρεμμύδια
Αλάτι
Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
Execution
Βάζουμε το στήθος κοτόπουλου να βράσει για περίπου 30 λεπτά σε μια κατσαρόλα με το ανάλογο νερό. Το στραγγίζουμε και το κόβουμε σε ψιλά κομματάκια. Το ζωμό από το κοτόπουλο τον κρατάμε για αργότερα.
Κόβουμε τα καρότα σε χοντρά κομμάτια και τα κρεμμύδια σε ψιλά, τα σοτάρουμε για 5 λεπτά με το Βιτάμ Culinesse και τα προσθέτουμε στο ζωμό του κοτόπουλου.
Αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε το ζωμό μαζί με τα λαχανικά να πάρουν μια βράση για 5-10 λεπτά.
Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο στήθος, αφήνουμε τη σούπα καρόν να βράσει για 10 λεπτά ακόμη και τη σερβίρουμε ζεστή.