Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Σούπα καρόν

  • Χρόνος Μαγειρέματος1 ώρα 0 λεπτά
  • Χρόνος ΠροετοιμασίαςΔεν είναι διαθέσιμο
  • Μερίδες5
recipe image Σούπα καρόν

Υλικά

  • Λίγος φρέσκος άνηθος
  • 3 μέτρια καρότα
  • 1 φιλέτο στήθους κοτόπουλου
  • 200 γραμμάρια Βιτάμ Culinesse
  • 2 κρεμμύδια
  • Αλάτι
  • Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
Energy (kcal)0 kcal
Energy (kJ)0 kJ
Protein (g)0.0 g
Carbohydrate incl. fibre (g)0.0 g
Carbohydrate excl. fibre (g)0.0 g
Sugar (g)0.0 g
Fibre (g)0.0 g
Fat (g)0.0 g
Saturated fat (g)0.0 g
Unsaturated fat (g)0.0 g
Monounsaturated fat (g)0.0 g
Polyunsaturated fat (g)0.0 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)0 mg
Salt (g)0.00 g
Vitamin A (IU)0 IU
Vitamin C (mg)0.0 mg
Calcium (mg)0 mg
Iron (mg)0.00 mg
Potassium (mg)0 mg

Εκτέλεση

  1. Βάζουμε το στήθος κοτόπουλου να βράσει για περίπου 30 λεπτά σε μια κατσαρόλα με το ανάλογο νερό. Το στραγγίζουμε και το κόβουμε σε ψιλά κομματάκια. Το ζωμό από το κοτόπουλο τον κρατάμε για αργότερα.
  2. Κόβουμε τα καρότα σε χοντρά κομμάτια και τα κρεμμύδια σε ψιλά, τα σοτάρουμε για 5 λεπτά με το Βιτάμ Culinesse και τα προσθέτουμε στο ζωμό του κοτόπουλου.
  3. Αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε το ζωμό μαζί με τα λαχανικά να πάρουν μια βράση για 5-10 λεπτά.
  4. Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο στήθος, αφήνουμε τη σούπα καρόν να βράσει για 10 λεπτά ακόμη και τη σερβίρουμε ζεστή.