use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Ihr Webbrowser ist veraltet und wird von Microsoft Windows nicht mehr unterstützt. Aktualisieren Sie auf einen neueren Browser, indem Sie eine dieser kostenlosen Alternativen herunterladen.
Σούπα

Σούπα al funghi porcini

  • Χρ. μαγειρέματος40 λεπτά
  • Μερίδες 5
recipe image Σούπα al funghi porcini
Ingredients
  • 2 ποτήρια μανιτάρια άγρια
  • 1 ποτήρι ρύζι
  • 400 γραμμάρια νεφρά ψιλοκομμένα
  • 1 κρεμμύδι μεγάλο
  • 150 γραμμάρια Βιτάμ Culinesse
  • 1 κουταλάκι αποξηραμένη ρίγανη
  • 1 κύβος ζωμού λαχανικών
  • 1/2 ποτήρι σέλερι
  • 1 ποτήρι μανιτάρια φρέσκα
  • 1 κουταλιά φρέσκος πλατύφυλλος μαϊντανός
  • Αλάτι
  • Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
Execution
  1. Σε κατσαρόλα σoτάρουμε το κρεμμύδι με τo Βιτάμ, προσθέτουμε το σέλερι, τα νεφρά, τα μανιτάρια και τα σοτάρουμε.
  2. Προσθέτουμε 5 φλιτζάνια νερό, το ρύζι, τον κύβο, το μαϊντανό, τη ρίγανη, αλάτι και πιπέρι και τα αφήνουμε να βράσουν, ώσπου να μαλακώσει το ρύζι.