Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Σούπα al funghi porcini

  • Χρόνος Μαγειρέματος40 λεπτά
  • Χρόνος ΠροετοιμασίαςΔεν είναι διαθέσιμο
  • Μερίδες5
recipe image Σούπα al funghi porcini

Υλικά

  • 2 ποτήρια μανιτάρια άγρια
  • 1 ποτήρι ρύζι
  • 400 γραμμάρια νεφρά ψιλοκομμένα
  • 1 κρεμμύδι μεγάλο
  • 150 γραμμάρια Βιτάμ Culinesse
  • 1 κουταλάκι αποξηραμένη ρίγανη
  • 1 κύβος ζωμού λαχανικών
  • 1/2 ποτήρι σέλερι
  • 1 ποτήρι μανιτάρια φρέσκα
  • 1 κουταλιά φρέσκος πλατύφυλλος μαϊντανός
  • Αλάτι
  • Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
Energy (kcal)0 kcal
Energy (kJ)0 kJ
Protein (g)0.0 g
Carbohydrate incl. fibre (g)0.0 g
Carbohydrate excl. fibre (g)0.0 g
Sugar (g)0.0 g
Fibre (g)0.0 g
Fat (g)0.0 g
Saturated fat (g)0.0 g
Unsaturated fat (g)0.0 g
Monounsaturated fat (g)0.0 g
Polyunsaturated fat (g)0.0 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)0 mg
Salt (g)0.00 g
Vitamin A (IU)0 IU
Vitamin C (mg)0.0 mg
Calcium (mg)0 mg
Iron (mg)0.00 mg
Potassium (mg)0 mg

Εκτέλεση

  1. Σε κατσαρόλα σoτάρουμε το κρεμμύδι με τo Βιτάμ, προσθέτουμε το σέλερι, τα νεφρά, τα μανιτάρια και τα σοτάρουμε.
  2. Προσθέτουμε 5 φλιτζάνια νερό, το ρύζι, τον κύβο, το μαϊντανό, τη ρίγανη, αλάτι και πιπέρι και τα αφήνουμε να βράσουν, ώσπου να μαλακώσει το ρύζι.