Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Σούπα al funghi porcini

  • Χρόνος Μαγειρέματος40 λεπτά
  • Μερίδες5
recipe image Σούπα al funghi porcini

Υλικά

Ingredients
  • 2 ποτήρια μανιτάρια άγρια
  • 1 ποτήρι ρύζι
  • 400 γραμμάρια νεφρά ψιλοκομμένα
  • 1 κρεμμύδι μεγάλο
  • 150 γραμμάρια Βιτάμ Culinesse
  • 1 κουταλάκι αποξηραμένη ρίγανη
  • 1 κύβος ζωμού λαχανικών
  • 1/2 ποτήρι σέλερι
  • 1 ποτήρι μανιτάρια φρέσκα
  • 1 κουταλιά φρέσκος πλατύφυλλος μαϊντανός
  • Αλάτι
  • Αλεσμένο μαύρο πιπέρι

      Εκτέλεση

      Execution
      1. Σε κατσαρόλα σoτάρουμε το κρεμμύδι με τo Βιτάμ, προσθέτουμε το σέλερι, τα νεφρά, τα μανιτάρια και τα σοτάρουμε.
      2. Προσθέτουμε 5 φλιτζάνια νερό, το ρύζι, τον κύβο, το μαϊντανό, τη ρίγανη, αλάτι και πιπέρι και τα αφήνουμε να βράσουν, ώσπου να μαλακώσει το ρύζι.