Σούπα
Σούπα al funghi porcini
Χρ. μαγειρέματος40 λεπτά
Μερίδες 5

Ingredients
- 2 ποτήρια μανιτάρια άγρια
- 1 ποτήρι ρύζι
- 400 γραμμάρια νεφρά ψιλοκομμένα
- 1 κρεμμύδι μεγάλο
- 150 γραμμάρια Βιτάμ Culinesse
- 1 κουταλάκι αποξηραμένη ρίγανη
- 1 κύβος ζωμού λαχανικών
- 1/2 ποτήρι σέλερι
- 1 ποτήρι μανιτάρια φρέσκα
- 1 κουταλιά φρέσκος πλατύφυλλος μαϊντανός
- Αλάτι
- Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
Execution
- Σε κατσαρόλα σoτάρουμε το κρεμμύδι με τo Βιτάμ, προσθέτουμε το σέλερι, τα νεφρά, τα μανιτάρια και τα σοτάρουμε.
- Προσθέτουμε 5 φλιτζάνια νερό, το ρύζι, τον κύβο, το μαϊντανό, τη ρίγανη, αλάτι και πιπέρι και τα αφήνουμε να βράσουν, ώσπου να μαλακώσει το ρύζι.

