Σνίτσελ με πράσα
Χρόνος ΜαγειρέματοςNA
Χρόνος ΠροετοιμασίαςNA
ΜερίδεςServes 4

Υλικά
- 1 κουταλάκι μουστάρδα mild
- 1 κιλό σνίτσελ
- 150 γραμμάρια Βιτάμ soft
- 2 τριμμένα κρεμμύδια
- Αλάτι
- Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
- 1 μικρό ποτήρι λευκό κρασί
- 1 1/2 κιλό πράσα
Energy (kcal) | 0 kcal |
Energy (kJ) | 0 kJ |
Protein (g) | 0.0 g |
Carbohydrate incl. fibre (g) | 0.0 g |
Carbohydrate excl. fibre (g) | 0.0 g |
Sugar (g) | 0.0 g |
Fibre (g) | 0.0 g |
Fat (g) | 0.0 g |
Saturated fat (g) | 0.0 g |
Unsaturated fat (g) | 0.0 g |
Monounsaturated fat (g) | 0.0 g |
Polyunsaturated fat (g) | 0.0 g |
Trans fat (g) | 0.0 g |
Cholesterol (mg) | 0 mg |
Sodium (mg) | 0 mg |
Salt (g) | 0.00 g |
Vitamin A (IU) | 0 IU |
Vitamin C (mg) | 0.0 mg |
Calcium (mg) | 0 mg |
Iron (mg) | 0.00 mg |
Potassium (mg) | 0 mg |
Εκτέλεση
- Σοτάρουμε σε κατσαρόλα το κρέας και τα κρεμμύδια με το Βιτάμ. Όταν σoταριστούν, σκεπάζουμε την κατσαρόλα, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε το φαγητό για μισή ώρα περίπου.
- Προσθέτουμε τα πράσα, σβήνουμε με το κρασί, αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε το φαγητό σε σιγανή φωτιά 45 λεπτά περίπου. Πέντε λεπτά πριν αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά, διαλύουμε τη μουστάρδα και την προσθέτουμε στην κατσαρόλα. Σερβίρουμε το φαγητό με ρύζι πιλάφι.