Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
close menuopen menu
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Σνίτσελ με πράσα
Μερίδες4
Υλικά
Ingredients
1 κουταλάκι μουστάρδα mild
1 κιλό σνίτσελ
150 γραμμάρια Βιτάμ soft
2 τριμμένα κρεμμύδια
Αλάτι
Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
1 μικρό ποτήρι λευκό κρασί
1 1/2 κιλό πράσα
Εκτέλεση
Execution
Σοτάρουμε σε κατσαρόλα το κρέας και τα κρεμμύδια με το Βιτάμ. Όταν σoταριστούν, σκεπάζουμε την κατσαρόλα, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε το φαγητό για μισή ώρα περίπου.
Προσθέτουμε τα πράσα, σβήνουμε με το κρασί, αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε το φαγητό σε σιγανή φωτιά 45 λεπτά περίπου. Πέντε λεπτά πριν αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά, διαλύουμε τη μουστάρδα και την προσθέτουμε στην κατσαρόλα. Σερβίρουμε το φαγητό με ρύζι πιλάφι.