use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Ihr Webbrowser ist veraltet und wird von Microsoft Windows nicht mehr unterstützt. Aktualisieren Sie auf einen neueren Browser, indem Sie eine dieser kostenlosen Alternativen herunterladen.
Κρέας

Σνίτσελ με πράσα

  • Μερίδες 4
recipe image Σνίτσελ με πράσα
Ingredients
  • 1 κουταλάκι μουστάρδα mild
  • 1 κιλό σνίτσελ
  • 150 γραμμάρια Βιτάμ soft
  • 2 τριμμένα κρεμμύδια
  • Αλάτι
  • Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
  • 1 μικρό ποτήρι λευκό κρασί
  • 1 1/2 κιλό πράσα
Execution
  1. Σοτάρουμε σε κατσαρόλα το κρέας και τα κρεμμύδια με το Βιτάμ. Όταν σoταριστούν, σκεπάζουμε την κατσαρόλα, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε το φαγητό για μισή ώρα περίπου.
  2. Προσθέτουμε τα πράσα, σβήνουμε με το κρασί, αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε το φαγητό σε σιγανή φωτιά 45 λεπτά περίπου. Πέντε λεπτά πριν αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά, διαλύουμε τη μουστάρδα και την προσθέτουμε στην κατσαρόλα. Σερβίρουμε το φαγητό με ρύζι πιλάφι.