Κρέας
Σνίτσελ γεμιστά
Μερίδες 6

Ingredients
- 8 αγγουράκια κομμένα τουρσί
- 1 μικρό ποτήρι λευκό κρασί
- 1 μεγάλο κρεμμύδι (κομμένο σε φέτες στρογγυλές)
- 8 φέτες μπέικον
- Μουστάρδα
- 1 πουρέ πατάτας ή 1 πουρέ με γάλα
- 8 σνίτσελ μοσχάρι
- 2 κουταλιές σκόνη ζωμού λαχανικών
- 4 κουταλιές Βιτάμ Culinesse
- Αλάτι
- Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
Execution
- Αλείφουμε τα σνίτσελ με τη μουστάρδα και το στιγμιαίο ζωμό. Αλατοπιπερώνουμε. Τοποθετούμε σε κάθε σνίτσελ από 1 φέτα μπέικον. Αναμειγνύουμε το κρεμμύδι με τα αγγουράκια τουρσί και μοιράζουμε το μείγμα στα σνίτσελ. Τυλίγουμε τα σνίτσελ σε ρολά και τα δένουμε.
- Σoτάρουμε τα σνίτσελ με το Βιτάμ, ώσπου να ροδοκοκκινίσουν, σβήνουμε με το κρασί και, όταν εξατμισθεί το κρασί, ρίχνουμε 1 φλιτζάνι ζεστό νερό, το ζωμό και τα αφήνετε να σιγοβράσουν.
- Σερβίρουμε τα σνίτσελ ζεστά, γαρνιρισμένα με φέτες λεμονιού και τον πουρέ.

