Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Σνίτσελ γεμιστά

  • Χρόνος ΜαγειρέματοςΔεν είναι διαθέσιμο
  • Χρόνος ΠροετοιμασίαςΔεν είναι διαθέσιμο
  • Μερίδες6
recipe image Σνίτσελ γεμιστά

Υλικά

  • 8 αγγουράκια κομμένα τουρσί
  • 1 μικρό ποτήρι λευκό κρασί
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι (κομμένο σε φέτες στρογγυλές)
  • 8 φέτες μπέικον
  • Μουστάρδα
  • 1 πουρέ πατάτας ή 1 πουρέ με γάλα
  • 8 σνίτσελ μοσχάρι
  • 2 κουταλιές σκόνη ζωμού λαχανικών
  • 4 κουταλιές Βιτάμ Culinesse
  • Αλάτι
  • Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
Energy (kcal)0 kcal
Energy (kJ)0 kJ
Protein (g)0.0 g
Carbohydrate incl. fibre (g)0.0 g
Carbohydrate excl. fibre (g)0.0 g
Sugar (g)0.0 g
Fibre (g)0.0 g
Fat (g)0.0 g
Saturated fat (g)0.0 g
Unsaturated fat (g)0.0 g
Monounsaturated fat (g)0.0 g
Polyunsaturated fat (g)0.0 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)0 mg
Salt (g)0.00 g
Vitamin A (IU)0 IU
Vitamin C (mg)0.0 mg
Calcium (mg)0 mg
Iron (mg)0.00 mg
Potassium (mg)0 mg

Εκτέλεση

  1. Αλείφουμε τα σνίτσελ με τη μουστάρδα και το στιγμιαίο ζωμό. Αλατοπιπερώνουμε. Τοποθετούμε σε κάθε σνίτσελ από 1 φέτα μπέικον. Αναμειγνύουμε το κρεμμύδι με τα αγγουράκια τουρσί και μοιράζουμε το μείγμα στα σνίτσελ. Τυλίγουμε τα σνίτσελ σε ρολά και τα δένουμε.
  2. Σoτάρουμε τα σνίτσελ με το Βιτάμ, ώσπου να ροδοκοκκινίσουν, σβήνουμε με το κρασί και, όταν εξατμισθεί το κρασί, ρίχνουμε 1 φλιτζάνι ζεστό νερό, το ζωμό και τα αφήνετε να σιγοβράσουν.
  3. Σερβίρουμε τα σνίτσελ ζεστά, γαρνιρισμένα με φέτες λεμονιού και τον πουρέ.