Σάλτσα ντομάτας (βασική συνταγή)
Χρόνος Μαγειρέματος30 λεπτά
Χρόνος ΠροετοιμασίαςΔεν είναι διαθέσιμο
Μερίδες6

Υλικά
- Λίγος φρέσκος βασιλικός
- 1 αποξηραμένο φύλλο δάφνης
- Ζάχαρη
- 150 γραμμάρια Βιτάμ Culinesse
- 1 σκελίδα σκόρδο
- ψιλοκομμένες ντομάτες σε κονσέρβα
- 1 κύβος ζωμού βοδινού, διαλυμένος σε 500 ml νερό
- Αλάτι
- Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
Energy (kcal) | 0 kcal |
Energy (kJ) | 0 kJ |
Protein (g) | 0.0 g |
Carbohydrate incl. fibre (g) | 0.0 g |
Carbohydrate excl. fibre (g) | 0.0 g |
Sugar (g) | 0.0 g |
Fibre (g) | 0.0 g |
Fat (g) | 0.0 g |
Saturated fat (g) | 0.0 g |
Unsaturated fat (g) | 0.0 g |
Monounsaturated fat (g) | 0.0 g |
Polyunsaturated fat (g) | 0.0 g |
Trans fat (g) | 0.0 g |
Cholesterol (mg) | 0 mg |
Sodium (mg) | 0 mg |
Salt (g) | 0.00 g |
Vitamin A (IU) | 0 IU |
Vitamin C (mg) | 0.0 mg |
Calcium (mg) | 0 mg |
Iron (mg) | 0.00 mg |
Potassium (mg) | 0 mg |
Εκτέλεση
- Βάζουμε τα ψιλοκομμένα ντοματάκια με το ζουμί τους, το σκόρδο και το Βιτάμ Culinesse σε ένα τηγάνι.
- Προσθέτουμε το βασιλικό, τη δάφνη, αλάτι, πιπέρι, ζάχαρη και το ζωμό βοδινού και αφήνουμε τη σάλτσα ντομάτα να βράσει για 20 λεπτά περίπου. Αν είναι αραιή, μπορούμε να τη δέσουμε με λίγο κορν φλάουρ.