Ρύζι
Ρύζι με αρακά
Μερίδες 4

Ingredients
- 1/2 ματσάκι ψιλοκομμένος φρέσκος άνηθος
- 1/2 κιλό καθαρισμένος φρέσκος αρακάς
- 250 γραμμάρια ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια
- 200 γραμμάρια Βιτάμ Culinesse
- 1/2 κιλό ρύζι Μπονέτ
- Αλάτι
- Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
Execution
- Ζεσταίνουμε σε μια κατσαρόλα το Βιτάμ, βάζουμε μέσα τα κρεμμυδάκια, αλάτι και πιπέρι και τα σοτάρουμε για 5 λεπτά.
- Προσθέτουμε τον αρακά με νερό (2 1/2 φλιτζάνια για κάθε φλιτζάνι αρακά) και τα αφήνουμε να πάρουν μερικές βράσεις.
- Προσθέτουμε το ρύζι, τον άνηθο, αλάτι και πιπέρι. Αφήνουμε το ρύζι με τον αρακά να βράσουν για άλλα 15 λεπτά.

