Ρύζι με αρακά
Χρόνος ΜαγειρέματοςNA
Χρόνος ΠροετοιμασίαςNA
ΜερίδεςServes 4

Υλικά
- 1/2 ματσάκι ψιλοκομμένος φρέσκος άνηθος
- 1/2 κιλό καθαρισμένος φρέσκος αρακάς
- 250 γραμμάρια ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια
- 200 γραμμάρια Βιτάμ Culinesse
- 1/2 κιλό ρύζι Μπονέτ
- Αλάτι
- Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
Energy (kcal) | 0 kcal |
Energy (kJ) | 0 kJ |
Protein (g) | 0.0 g |
Carbohydrate incl. fibre (g) | 0.0 g |
Carbohydrate excl. fibre (g) | 0.0 g |
Sugar (g) | 0.0 g |
Fibre (g) | 0.0 g |
Fat (g) | 0.0 g |
Saturated fat (g) | 0.0 g |
Unsaturated fat (g) | 0.0 g |
Monounsaturated fat (g) | 0.0 g |
Polyunsaturated fat (g) | 0.0 g |
Trans fat (g) | 0.0 g |
Cholesterol (mg) | 0 mg |
Sodium (mg) | 0 mg |
Salt (g) | 0.00 g |
Vitamin A (IU) | 0 IU |
Vitamin C (mg) | 0.0 mg |
Calcium (mg) | 0 mg |
Iron (mg) | 0.00 mg |
Potassium (mg) | 0 mg |
Εκτέλεση
- Ζεσταίνουμε σε μια κατσαρόλα το Βιτάμ, βάζουμε μέσα τα κρεμμυδάκια, αλάτι και πιπέρι και τα σοτάρουμε για 5 λεπτά.
- Προσθέτουμε τον αρακά με νερό (2 1/2 φλιτζάνια για κάθε φλιτζάνι αρακά) και τα αφήνουμε να πάρουν μερικές βράσεις.
- Προσθέτουμε το ρύζι, τον άνηθο, αλάτι και πιπέρι. Αφήνουμε το ρύζι με τον αρακά να βράσουν για άλλα 15 λεπτά.