Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Φιλέτο με βότκα

  • Χρόνος ΜαγειρέματοςΔεν είναι διαθέσιμο
  • Χρόνος ΠροετοιμασίαςΔεν είναι διαθέσιμο
  • Μερίδες2
recipe image Φιλέτο με βότκα

Υλικά

  • 2 φιλέτα μοσχάρι
  • 4 κουταλιές Βιτάμ Culinesse
  • Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
  • 1 κουταλάκι ρίγανη
  • 1 μερίδα έτοιμος ζωμός βοδινού
  • 1/2 μικρό ποτήρι βότκα
  • 1 κουταλάκι κοπανισμένο πράσινο και κόκκινο πιπέρι
Energy (kcal)0 kcal
Energy (kJ)0 kJ
Protein (g)0.0 g
Carbohydrate incl. fibre (g)0.0 g
Carbohydrate excl. fibre (g)0.0 g
Sugar (g)0.0 g
Fibre (g)0.0 g
Fat (g)0.0 g
Saturated fat (g)0.0 g
Unsaturated fat (g)0.0 g
Monounsaturated fat (g)0.0 g
Polyunsaturated fat (g)0.0 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)0 mg
Salt (g)0.00 g
Vitamin A (IU)0 IU
Vitamin C (mg)0.0 mg
Calcium (mg)0 mg
Iron (mg)0.00 mg
Potassium (mg)0 mg

Εκτέλεση

  1. Ψήνουμε τα φιλέτα στο τηγάνι με 2 κουταλιές Βιτάμ Culinesse και, όταν είναι έτοιμα, τα μεταφέρουμε σε ένα πιάτο.
  2. Ρίχνουμε στο τηγάνι τη βότκα και ανάβουμε φωτιά με ένα σπίρτο.
  3. Διαλύουμε τον κύβο σε μισό ποτήρι νερό και, μόλις σβήσουν οι φλόγες, τον προσθέτουμε στο τηγάνι μαζί με τα πιπέρια.
  4. Ανακατεύουμε τη σάλτσα και, όταν δούμε ότι έπηξε, βγάζουμε το τηγάνι από τη φωτιά, προσθέτουμε το υπόλοιπο Bιτάμ και τη ρίγανη και ρίχνουμε τη σάλτσα επάνω στα φιλέτα.