use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Ihr Webbrowser ist veraltet und wird von Microsoft Windows nicht mehr unterstützt. Aktualisieren Sie auf einen neueren Browser, indem Sie eine dieser kostenlosen Alternativen herunterladen.
Κρέας

Φιλέτο με βότκα

  • Μερίδες 2
recipe image Φιλέτο με βότκα
Ingredients
  • 2 φιλέτα μοσχάρι
  • 4 κουταλιές Βιτάμ Culinesse
  • Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
  • 1 κουταλάκι ρίγανη
  • 1 μερίδα έτοιμος ζωμός βοδινού
  • 1/2 μικρό ποτήρι βότκα
  • 1 κουταλάκι κοπανισμένο πράσινο και κόκκινο πιπέρι
Execution
  1. Ψήνουμε τα φιλέτα στο τηγάνι με 2 κουταλιές Βιτάμ Culinesse και, όταν είναι έτοιμα, τα μεταφέρουμε σε ένα πιάτο.
  2. Ρίχνουμε στο τηγάνι τη βότκα και ανάβουμε φωτιά με ένα σπίρτο.
  3. Διαλύουμε τον κύβο σε μισό ποτήρι νερό και, μόλις σβήσουν οι φλόγες, τον προσθέτουμε στο τηγάνι μαζί με τα πιπέρια.
  4. Ανακατεύουμε τη σάλτσα και, όταν δούμε ότι έπηξε, βγάζουμε το τηγάνι από τη φωτιά, προσθέτουμε το υπόλοιπο Bιτάμ και τη ρίγανη και ρίχνουμε τη σάλτσα επάνω στα φιλέτα.