Φιλέτο με βότκα
Χρόνος ΜαγειρέματοςNA
Χρόνος ΠροετοιμασίαςNA
ΜερίδεςServes 2

Υλικά
- 2 φιλέτα μοσχάρι
- 4 κουταλιές Βιτάμ Culinesse
- Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
- 1 κουταλάκι ρίγανη
- 1 μερίδα έτοιμος ζωμός βοδινού
- 1/2 μικρό ποτήρι βότκα
- 1 κουταλάκι κοπανισμένο πράσινο και κόκκινο πιπέρι
Energy (kcal) | 0 kcal |
Energy (kJ) | 0 kJ |
Protein (g) | 0.0 g |
Carbohydrate incl. fibre (g) | 0.0 g |
Carbohydrate excl. fibre (g) | 0.0 g |
Sugar (g) | 0.0 g |
Fibre (g) | 0.0 g |
Fat (g) | 0.0 g |
Saturated fat (g) | 0.0 g |
Unsaturated fat (g) | 0.0 g |
Monounsaturated fat (g) | 0.0 g |
Polyunsaturated fat (g) | 0.0 g |
Trans fat (g) | 0.0 g |
Cholesterol (mg) | 0 mg |
Sodium (mg) | 0 mg |
Salt (g) | 0.00 g |
Vitamin A (IU) | 0 IU |
Vitamin C (mg) | 0.0 mg |
Calcium (mg) | 0 mg |
Iron (mg) | 0.00 mg |
Potassium (mg) | 0 mg |
Εκτέλεση
- Ψήνουμε τα φιλέτα στο τηγάνι με 2 κουταλιές Βιτάμ Culinesse και, όταν είναι έτοιμα, τα μεταφέρουμε σε ένα πιάτο.
- Ρίχνουμε στο τηγάνι τη βότκα και ανάβουμε φωτιά με ένα σπίρτο.
- Διαλύουμε τον κύβο σε μισό ποτήρι νερό και, μόλις σβήσουν οι φλόγες, τον προσθέτουμε στο τηγάνι μαζί με τα πιπέρια.
- Ανακατεύουμε τη σάλτσα και, όταν δούμε ότι έπηξε, βγάζουμε το τηγάνι από τη φωτιά, προσθέτουμε το υπόλοιπο Bιτάμ και τη ρίγανη και ρίχνουμε τη σάλτσα επάνω στα φιλέτα.