Κρέας
Φιλέτο με βότκα
Μερίδες 2

Ingredients
- 2 φιλέτα μοσχάρι
- 4 κουταλιές Βιτάμ Culinesse
- Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
- 1 κουταλάκι ρίγανη
- 1 μερίδα έτοιμος ζωμός βοδινού
- 1/2 μικρό ποτήρι βότκα
- 1 κουταλάκι κοπανισμένο πράσινο και κόκκινο πιπέρι
Execution
- Ψήνουμε τα φιλέτα στο τηγάνι με 2 κουταλιές Βιτάμ Culinesse και, όταν είναι έτοιμα, τα μεταφέρουμε σε ένα πιάτο.
- Ρίχνουμε στο τηγάνι τη βότκα και ανάβουμε φωτιά με ένα σπίρτο.
- Διαλύουμε τον κύβο σε μισό ποτήρι νερό και, μόλις σβήσουν οι φλόγες, τον προσθέτουμε στο τηγάνι μαζί με τα πιπέρια.
- Ανακατεύουμε τη σάλτσα και, όταν δούμε ότι έπηξε, βγάζουμε το τηγάνι από τη φωτιά, προσθέτουμε το υπόλοιπο Bιτάμ και τη ρίγανη και ρίχνουμε τη σάλτσα επάνω στα φιλέτα.

