Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Φιλετάκια κοτόπουλο Asian

  • Χρόνος ΜαγειρέματοςΔεν είναι διαθέσιμο
  • Χρόνος ΠροετοιμασίαςΔεν είναι διαθέσιμο
  • Μερίδες5
recipe image Φιλετάκια κοτόπουλο Asian

Υλικά

  • 2 φιλέτα στήθος κοτόπουλου (χωρίς πέτσα)
  • 30 γραμμάρια φρέσκια πιπερόριζα σε σκόνη
  • 20 γραμμάρια σκόνη κάρυ
  • 4 κουταλιές της σούπας χυμός μοσχολέμονου
  • 1 κλαράκι λεμονόχορτου
  • 4 κουταλιές της σούπας Βιτάμ Culinesse
  • Αλάτι
  • Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
Energy (kcal)0 kcal
Energy (kJ)0 kJ
Protein (g)0.0 g
Carbohydrate incl. fibre (g)0.0 g
Carbohydrate excl. fibre (g)0.0 g
Sugar (g)0.0 g
Fibre (g)0.0 g
Fat (g)0.0 g
Saturated fat (g)0.0 g
Unsaturated fat (g)0.0 g
Monounsaturated fat (g)0.0 g
Polyunsaturated fat (g)0.0 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)0 mg
Salt (g)0.00 g
Vitamin A (IU)0 IU
Vitamin C (mg)0.0 mg
Calcium (mg)0 mg
Iron (mg)0.00 mg
Potassium (mg)0 mg

Εκτέλεση

  1. Κόβουμε τα φιλέτα κοτόπουλου σε λωρίδες και βάζουμε σε ένα τηγάνι το Βιτάμ Culinesse, για να κάψει. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το κοτόπουλο και το ψήνουμε για 3 λεπτά.
  2. Ρίχνουμε την πιπερόριζα, το κάρυ και το λεμονόχορτο, το οποίο έχουμε κόψει σε κομμάτια, και τα αφήνουμε όλα μέσα στο τηγάνι για άλλα 4-5 λεπτά.
  3. Τέλος, προσθέτουμε το χυμό μοσχολέμονου, το νερό, λίγο αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε. Τα φιλετάκια κοτόπουλο Asian είναι έτοιμα για σερβίρισμα!