use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Μπαγκέτες καπρέζε

  • Χρόνος Μαγειρέματος10 λεπτά
  • Μερίδες2
recipe image Μπαγκέτες καπρέζε

Υλικά

Ingredients
  • 1 μεγάλη ώριμη ντομάτα
  • 1 μπαλάκι φρέσκια μοτσαρέλα
  • 1 φρέσκο κρεμμυδάκι (ή ένα πολύ μικρό ξερό κρεμμύδι)
  • 2 τραγανές μπαγκέτες ολικής άλεσης
  • Βιτάμ Soft
  • Μερικά φύλλα σαλάτας
  • Αλεσμένο πιπέρι χοντροτριμμένο
  • Μερικές σταγόνες κρέμα μπαλσάμικου

      Εκτέλεση

      Execution
      1. Καθαρίζουμε και στραγγίζουμε τη ντομάτα. Μετά, κόβουμε τη μοτσαρέλα και τη ντομάτα σε 6-8 κομμάτια και ψιλοκόβουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι.
      2. Ανοίγουμε τις μπαγκέτες στα δύο και αλείφουμε το εσωτερικό τους με Βιτάμ Soft.
      3. Στο κάτω μέρος της μπαγκέτας τοποθετούμε τα φύλλα σαλάτας, τη μοτσαρέλα και τη ντομάτα.
      4. Πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι, πιπέρι και, προαιρετικά , ραντίζουμε με μερικές σταγόνες από την κρέμα μπαλσάμικου. Σκεπάζουμε με το επάνω μέρος της μπαγκέτας.