Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Μοσχαράκι ραγού με καρότα

  • Χρόνος ΜαγειρέματοςNA
  • Χρόνος ΠροετοιμασίαςNA
  • ΜερίδεςServes 4
recipe image Μοσχαράκι ραγού με καρότα

Υλικά

  • 700 γραμμάρια νουά (κομμένο σε κύβους 3 εκατοστών)
  • 3 κουταλιές Βιτάμ soft
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο κομμένο
  • 2 κλαράκια θρούμπι
  • 1 σφηνάκι ελαφρύ κόκκινο κρασί (προαιρετικά)
  • 1/2 ποτήρι σάλτσα ντομάτα
  • 3 καρότα κομμένα σε κομμάτια 3 εκατοστών
Energy (kcal)0 kcal
Energy (kJ)0 kJ
Protein (g)0.0 g
Carbohydrate incl. fibre (g)0.0 g
Carbohydrate excl. fibre (g)0.0 g
Sugar (g)0.0 g
Fibre (g)0.0 g
Fat (g)0.0 g
Saturated fat (g)0.0 g
Unsaturated fat (g)0.0 g
Monounsaturated fat (g)0.0 g
Polyunsaturated fat (g)0.0 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)0 mg
Salt (g)0.00 g
Vitamin A (IU)0 IU
Vitamin C (mg)0.0 mg
Calcium (mg)0 mg
Iron (mg)0.00 mg
Potassium (mg)0 mg

Εκτέλεση

  1. Ζεσταίνουμε σε κατσαρόλα το Βιτάμ με μέτρια φωτιά. Προσθέτετουμε τους κύβους κρέατος και σοτάρουμε, ώσπου να ξανθύνουν.
  2. Ρίχνουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα σοτάρουμενα όλα μαζί, ώσπου να γίνουν διάφανα και να μαλακώσουν. Ρίχνουμε το κρασί και, όταν εξατμιστεί, προσθέτουμε το θρούμπι, την σάλτσα ντομάτα και 2 φλιτζάνια ζεστό νερό, για να πάρουν βράση. Ελαττώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και σιγοβράζουμε για 1 1/2 ώρα ή ώσπου να μαλακώσει το κρέας.
  3. Προσθέτουμε στην κατσαρόλα τα καρότα, πασπαλισμένα με λίγο αλάτι. Μαγειρεύουμε με ξεσκέπαστη κατσαρόλα 1/2 ώρα ακόμη ή ώσπου να μαλακώσουν τα καρότα και να πετύχουμε μια παχύρευστη σάλτσα. Σερβίρουμε μαζί με πουρέ πατάτας.