Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Κοτόπουλο στιφάδο

  • ΜερίδεςΜερίδες 4
recipe image Κοτόπουλο στιφάδο

Υλικά

Ingredients
  • 1 κιλό ολόκληρο κοτόπουλο
  • 1 μικρό ποτήρι λευκό κρασί
  • 1 κουταλάκι αποξηραμένη ρίγανη
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 έτοιμος ζωμός μυρωδικών
  • 1 κιλό μικρά κρεμμύδια
  • 1/2 ποτήρι Βιτάμ Culinesse
  • Αλάτι
  • Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
Energy (kcal)0 kcal
Energy (kJ)0 kJ
Protein (g)0.0 g
Carbohydrate incl. fibre (g)0.0 g
Carbohydrate excl. fibre (g)0.0 g
Sugar (g)0.0 g
Fibre (g)0.0 g
Fat (g)0.0 g
Saturated fat (g)0.0 g
Unsaturated fat (g)0.0 g
Monounsaturated fat (g)0.0 g
Polyunsaturated fat (g)0.0 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)0 mg
Salt (g)0.00 g
Vitamin A (IU)0 IU
Vitamin C (mg)0.0 mg
Calcium (mg)0 mg
Iron (mg)0.00 mg
Potassium (mg)0 mg

Εκτέλεση

Execution
  1. Κόβουμε το κοτόπουλο σε μερίδες σερβιρίσματος και το σοτάρουμε σε μια κατσαρόλα με 2 κουταλιές Βιτάμ Culinesse.
  2. Σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε το σκόρδο, 1 ποτήρι νερό, αλάτι, πιπέρι και ρίγανη. Αφήνουμε το κοτόπουλο να σιγοβράσει για 15 λεπτά περίπου.
  3. Σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια με το υπόλοιπο Bιτάμ Culinesse σε ένα τηγάνι και μετά τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα με το κοτόπουλο και αφήνουμε το κοτόπουλο στιφάδο να σιγοβράσει για μισή ώρα ακόμα, προσθέτοντας, προς το τέλος, τον κύβο μυρωδικών.