Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
close menuopen menu
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Βάζουμε σε κατσαρόλα τα κρεμμυδάκια να σοταριστούν με το Βιτάμ Culinesse και προσθέτουμε το σπανάκι, για να σοταριστεί για 10 λεπτά.
Βάζουμε το μείγμα σε μπολ, προσθέτουμε τα αυγά, χτυπημένα με το γάλα, τη φέτα και τη γραβιέρα, τον άνηθο, το μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι.
Ζυμώνουμε το αλεύρι, το Βιτάμ, τους κρόκους και το νερό, όσο πάρει, μέχρις ότου να γίνει η ζύμη ομοιογενής. Τη μαζεύουμε σε μπάλα, την τυλίγουμε με διάφανη μεμβράνη και τη βάζουμε μισή ώρα στο ψυγείο.
Ανοίγουμε την ζύμη σε φύλλο 1/2 εκατοστών και το στρώνουμε σε ταψάκι στρογγυλό. Τρυπάμε τη ζύμη με πιρούνι και την βάζουμε 20 λεπτά στο ψυγείο. Βάζουμε επάνω στη ζύμη το μείγμα με το σπανάκι και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 30 περίπου λεπτά.