Χορταρικά φλαμπέ
Χρόνος ΜαγειρέματοςΔεν είναι διαθέσιμο
Χρόνος ΠροετοιμασίαςΔεν είναι διαθέσιμο
Μερίδες5

Υλικά
- 1 κιλό μικρά καρότα
- Λίγος φρέσκος πλατύφυλλος μαϊντανός
- 250 γραμμάρια μανιτάρια κονσέρβας
- 1 μικρό ποτήρι ουίσκι
- 2 κρεμμύδια
- 150 γραμμάρια Βιτάμ Culinesse
- Αλάτι
- Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
Energy (kcal) | 0 kcal |
Energy (kJ) | 0 kJ |
Protein (g) | 0.0 g |
Carbohydrate incl. fibre (g) | 0.0 g |
Carbohydrate excl. fibre (g) | 0.0 g |
Sugar (g) | 0.0 g |
Fibre (g) | 0.0 g |
Fat (g) | 0.0 g |
Saturated fat (g) | 0.0 g |
Unsaturated fat (g) | 0.0 g |
Monounsaturated fat (g) | 0.0 g |
Polyunsaturated fat (g) | 0.0 g |
Trans fat (g) | 0.0 g |
Cholesterol (mg) | 0 mg |
Sodium (mg) | 0 mg |
Salt (g) | 0.00 g |
Vitamin A (IU) | 0 IU |
Vitamin C (mg) | 0.0 mg |
Calcium (mg) | 0 mg |
Iron (mg) | 0.00 mg |
Potassium (mg) | 0 mg |
Εκτέλεση
- Καθαρίζουμε τα καρότα, τα κόβουμε σε μακρόστενα κομμάτια και ψιλοκόβουμε το μαϊντανό και τα κρεμμύδια.
- Βάζουμε το Βιτάμ Culinesse να κάψει σε μια κατσαρόλα, και ροδίζουμε το κρεμμύδι για περίπου 5 λεπτά.
- Προσθέτουμε τα καρότα, τα μανιτάρια, αλάτι, πιπέρι και το μαϊντανό, ανακατεύουμε καλά και σβήνουμε με το ουίσκι, ανάβοντάς το με ένα σπίρτο.
- Προσθέτουμε το ανάλογο νερό (περίπου 1 λίτρο) και τα αφήνουμε να βράσουν για 25-30 λεπτά.