use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Χοιρινό με λάχανο κοκκινιστό

  • Μερίδες5
recipe image Χοιρινό με λάχανο κοκκινιστό

Υλικά

Ingredients
  • 1 ποτήρι χοντροκομμένα φύλλα σέλινο
  • 2 τριμμένες ντομάτες
  • 2 κιλά χοιρινό (χωρίς κόκαλα)
  • Αλάτι
  • Γλυκιά κόκκινη πάπρικα
  • 3 κουταλιές Βιτάμ soft
  • 1 μέτριο χοντροκομμένο άσπρο λάχανο
  • 2 μεγάλες πατάτες (κομμένες σε μεγάλα κομμάτια)
  • 5 ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια
  • 1 κουταλιά πελτίνο
  • 1 μεγάλο κομμένο κρεμμύδι

      Εκτέλεση

      Execution
      1. Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το κρέας με νερό. Το νερό πρέπει να σκεπάζει ίσα-ίσα το κρέας. Όταν μισοβράσει, προσθέτουμε το λάχανο και τις πατάτες και τα αφήνουμε να βράσουν όλα μαζί, μέχρι να «πιουν» τα πολλά υγρά και να μείνουν με λίγο υγρό στην κατσαρόλα.
      2. Σοτάρουμε σε κατσαρόλα με το Βιτάμ, το κρεμμύδι και τα φρέσκα κρεμμυδάκια, ανακατεύοντάς τα, για να μην κολλήσουν. Προσθέτουμε τις ντομάτες, τον πελτέ και τα φύλλα σέλινου και, μόλις μαραθούν, ρίχνουμε κόκκινο πιπέρι γλυκό και καυτερό και ανακατεύουμε.
      3. Περιχύνουμε το κρέας και τα λαχανικά με τη σύβραση και ανακατεύουμε προσεκτικά.
      4. Σερβίρουμε αμέσως.