Βιτάμ soft light

Βιτάμ Soft Light

Το Βιτάμ soft light έχει λιγότερες θερμίδες από το Βιτάμ soft και δίνει λαχταριστή και φρέσκια γεύση στις δημιουργίες σας. Είναι πλούσιο σε ω-3 λιπαρά και βιταμίνη D. Είναι πηγή βιταμινών Α & E.

Κατάλληλο για επάλειψη για κάθε μαγειρική και ζαχαροπλαστική χρήση. Λόγω της χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά, δεν ενδείκνυται για τηγάνισμα.

Συστατικά: Νερό, φυτικά έλαια 27% (κραμβέλαιο, ηλιέλαιο, λινέλαιο), φυτικά λίπη 12% (φοινικέλαιο), γαλακτωματοποιητές (λεκιθίνη ηλιέλαιου, μονο- & δι- γλυκερίδια λιπαρών οξέων, πολυγλυκερίδια του πολυρυκινελαϊκού οξέος,), αλάτι (0,3%), συντηρητικό (σορβικό κάλιο), μέσο οξίνισης (κιτρικό οξύ), φυσικές αρωματικές ύλες, βιταμίνες A, D2 και E, φυσική χρωστική (καροτένια).

Ενδέχεται να περιέχει ίχνη από ΓΑΛΑ.

Βιτάμ Soft Light

Το Βιτάμ soft light έχει λιγότερες θερμίδες από το Βιτάμ soft και δίνει λαχταριστή και φρέσκια γεύση στις δημιουργίες σας. Είναι πλούσιο σε ω-3 λιπαρά και βιταμίνη D. Είναι πηγή βιταμινών Α & E.

Κατάλληλο για επάλειψη για κάθε μαγειρική και ζαχαροπλαστική χρήση. Λόγω της χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά, δεν ενδείκνυται για τηγάνισμα.

Συστατικά: Νερό, φυτικά έλαια 27% (κραμβέλαιο, ηλιέλαιο, λινέλαιο), φυτικά λίπη 12% (φοινικέλαιο), γαλακτωματοποιητές (λεκιθίνη ηλιέλαιου, μονο- & δι- γλυκερίδια λιπαρών οξέων, πολυγλυκερίδια του πολυρυκινελαϊκού οξέος,), αλάτι (0,3%), συντηρητικό (σορβικό κάλιο), μέσο οξίνισης (κιτρικό οξύ), φυσικές αρωματικές ύλες, βιταμίνες A, D2 και E, φυσική χρωστική (καροτένια).

Ενδέχεται να περιέχει ίχνη από ΓΑΛΑ.

Βιτάμ Soft Light Διατροφική δήλωση ανά 100g
Ενέργεια1442 kJ / 346 kcal
Λιπαρά39 g
    εκ των οποίων κορεσμένα11 g
    μονοακόρεστα17 g
   πολυακόρεστα 11 g
Υδατάνθρακες < 0,5 g
   εκ των οποίων σάκχαρα 0 g
Πρωτεΐνες 0 g
Αλάτι 0,32 g
Βιταμίνη Α 800 μg (100% ΔΤΑ)
Βιταμίνη D 7,5 μg (150% ΔΤΑ)
Βιταμίνη E 9,0 mg (80% ΔΤΑ)
ω-3 (α-λινολενικό οξύ)3,0 g
ω-6 (λινολεϊκό οξύ)8,1 g

ΔΤΑ= Διατροφική Τιμή Αναφοράς
1 μερίδα= 10 g (Η συσκευασία περιέχει 25 μερίδες)

Διατροφικά στοιχεία

2019-04-02T16:09:24+00:00