Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Ταλιατέλες με καπνιστό σολομό και κρέμα

  • Χρόνος Μαγειρέματος25 λεπτά
  • Χρόνος ΠροετοιμασίαςΔεν είναι διαθέσιμο
  • Μερίδες4
recipe image Ταλιατέλες με καπνιστό σολομό και κρέμα

Υλικά

  • 350 γραμμάρια ταλιατέλες
  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
  • 2 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
  • 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
  • 200 γραμμάρια σολομός καπνιστός, κομμένος σε λωρίδες
  • 50 γραμμάρια βότκα
  • 250 γραμμάρια Βιτάμ Cremefine για Μαγειρική με 15% λιπαρά
  • 4 κρόκους αυγού
  • Μαϊντανός, ψιλοκομμένος
  • Αλάτι
  • Πιπέρι, φρεσκοτριμμένο
  • 60 γραμμάρια παρμεζάνα
Energy (kcal)0 kcal
Energy (kJ)0 kJ
Protein (g)0.0 g
Carbohydrate incl. fibre (g)0.0 g
Carbohydrate excl. fibre (g)0.0 g
Sugar (g)0.0 g
Fibre (g)0.0 g
Fat (g)0.0 g
Saturated fat (g)0.0 g
Unsaturated fat (g)0.0 g
Monounsaturated fat (g)0.0 g
Polyunsaturated fat (g)0.0 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)0 mg
Salt (g)0.00 g
Vitamin A (IU)0 IU
Vitamin C (mg)0.0 mg
Calcium (mg)0 mg
Iron (mg)0.00 mg
Potassium (mg)0 mg

Εκτέλεση

  1. Βράζουμε τα ζυμαρικά, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Παράλληλα,  ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι σε πολύ χαμηλή φωτιά. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το αχνίζουμε για 2 λεπτά και συνεχίζουμε με το σκόρδο και τον σολομό. Σβήνουμε με τη βότκα και περιμένουμε να εξατμιστεί εντελώς. Αφήνουμε στην άκρη.
  2. Σε ένα μπολ ενσωματώνουμε τη Βιτάμ Cremefine, τους κρόκους και τον μαϊντανό με λίγο αλάτι και πιπέρι. Σουρώνουμε τις ταλιατέλες, τις διαβρέχουμε με λίγο ελαιόλαδο και τις επαναφέρουμε στην κατσαρόλα. Προσθέτουμε το μείγμα με την κρέμα και τον σολομό και ανακατεύουμε συνεχώς σε χαμηλή φωτιά, μέχρι να δέσει. Προσθέτουμε την παρμεζάνα, ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέσως.