Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Πουτίγκα με chia, κόκκινα φρούτα και Βιτάμ ρόφημα Αμυγδάλου

  • Χρόνος Μαγειρέματος10 λεπτά
  • Χρόνος ΠροετοιμασίαςΔεν είναι διαθέσιμο
  • Μερίδες4
recipe image Πουτίγκα με chia, κόκκινα φρούτα και Βιτάμ ρόφημα Αμυγδάλου

Υλικά

  • 6 κουταλιές της σούπας σπόροι chia
  • 400 ml Βιτάμ ρόφημα Αμυγδάλου
  • 3 κουταλιές της σούπας σιρόπι αγαύης ή μέλι σε ρευστή μορφή
Energy (kcal)0 kcal
Energy (kJ)0 kJ
Protein (g)0.0 g
Carbohydrate incl. fibre (g)0.0 g
Carbohydrate excl. fibre (g)0.0 g
Sugar (g)0.0 g
Fibre (g)0.0 g
Fat (g)0.0 g
Saturated fat (g)0.0 g
Unsaturated fat (g)0.0 g
Monounsaturated fat (g)0.0 g
Polyunsaturated fat (g)0.0 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)0 mg
Salt (g)0.00 g
Vitamin A (IU)0 IU
Vitamin C (mg)0.0 mg
Calcium (mg)0 mg
Iron (mg)0.00 mg
Potassium (mg)0 mg

Εκτέλεση

  1. Την προηγούμενη ημέρα ή 2 ώρες πριν, ανακατεύουμε σε μία μεγάλη κανάτα/μπουκάλι τους σπόρους chia, το Βιτάμ ρόφημα Αμυγδάλου και το σιρόπι αγαύης ή το μέλι. Κλείνουμε καλά το πώμα και κουνάμε το μείγμα, ώστε να ανακατευτούν καλά τα υλικά.
  2. Βάζουμε την κανάτα στο ψυγείο.
  3. Ανακατεύουμε μία τελευταία φορά, πριν το σερβίρουμε.
  4. Μπορούμε να προσθέσουμε στο μείγμα ένα συμπυκνωμένο χυμό κόκκινων φρούτων, φρέσκα φρούτα και φρέσκα φύλλα μέντας.