Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Porridge με μήλο, αχλάδι και φιστίκια

  • Χρόνος Μαγειρέματος10 λεπτά
  • Χρόνος ΠροετοιμασίαςΔεν είναι διαθέσιμο
  • Μερίδες6
recipe image Porridge με μήλο, αχλάδι και φιστίκια

Υλικά

  • 200 γραμμάρια νιφάδες βρώμης
  • 550 ml Βιτάμ ρόφημα Σόγιας
  • 40 γραμμάρια τριμμένη καρύδα
  • 1 κουταλάκι του γλυκού αστεροειδής γλυκάνισος (αγοραστός ή τριμμένος σε μύλο μπαχαρικών)
  • 1 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο τζίντζερ
  • 2 μικρά μήλα τριμμένα
  • 1 αχλάδι
  • Φιστίκια λεπτοκομμένα
Energy (kcal)0 kcal
Energy (kJ)0 kJ
Protein (g)0.0 g
Carbohydrate incl. fibre (g)0.0 g
Carbohydrate excl. fibre (g)0.0 g
Sugar (g)0.0 g
Fibre (g)0.0 g
Fat (g)0.0 g
Saturated fat (g)0.0 g
Unsaturated fat (g)0.0 g
Monounsaturated fat (g)0.0 g
Polyunsaturated fat (g)0.0 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)0 mg
Salt (g)0.00 g
Vitamin A (IU)0 IU
Vitamin C (mg)0.0 mg
Calcium (mg)0 mg
Iron (mg)0.00 mg
Potassium (mg)0 mg

Εκτέλεση

  1. Τοποθετούμε τις νιφάδες βρώμης, την καρύδα, τον αστεροειδή γλυκάνισο, τα τριμμένα μήλα και το Βιτάμ ρόφημα Σόγιας σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατεύουμε καλά να αναμειχθούν. Σκεπάζουμε και παγώνουμε όλη τη νύχτα.
  2. Βγάζουμε από το ψυγείο, προτού σερβίρουμε, και αφήνουμε το μείγμα να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου. Χωρίζουμε το μείγμα σε μπολ και προσθέτουμε μία ακόμα γουλιά Βιτάμ ρόφημα Σόγιας, εάν θέλουμε.
  3. Σερβίρουμε με κομμένο αχλάδι και φιστίκια. Εναλλακτικά, μπορούμε να ραντίσουμε το μείγμα με μέλι ή σιρόπι σφενδάμου.
  4. Extra tip: Μπορούμε να ψήσουμε το αχλάδι στο φούρνο, για πιο γλυκιά και ζεστή γεύση. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200°C αέρα. Κόβουμε το αχλάδι και ψήνουμε για περίπου 10 λεπτά.