Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Πανακότα με Βιτάμ ρόφημα Αμυγδάλου

  • Χρόνος Μαγειρέματος20 λεπτά
  • Χρόνος ΠροετοιμασίαςΔεν είναι διαθέσιμο
  • Μερίδες8
recipe image Πανακότα με Βιτάμ ρόφημα Αμυγδάλου

Υλικά

  • 1 λίτρο Βιτάμ ρόφημα Αμυγδάλου
  • 1 λωβός βανίλιας
  • 9 φύλλα ζελατίνης
  • 150 γραμμάρια μέλι
  • 8 μεγάλες κουταλιές μαρμελάδα φράουλα
  • Μαρμελάδα από κόκκινα φρούτα
  • Διάφορα φρέσκα φρούτα (π.χ. φράουλες βατόμουρα κλπ.)
Energy (kcal)0 kcal
Energy (kJ)0 kJ
Protein (g)0.0 g
Carbohydrate incl. fibre (g)0.0 g
Carbohydrate excl. fibre (g)0.0 g
Sugar (g)0.0 g
Fibre (g)0.0 g
Fat (g)0.0 g
Saturated fat (g)0.0 g
Unsaturated fat (g)0.0 g
Monounsaturated fat (g)0.0 g
Polyunsaturated fat (g)0.0 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)0 mg
Salt (g)0.00 g
Vitamin A (IU)0 IU
Vitamin C (mg)0.0 mg
Calcium (mg)0 mg
Iron (mg)0.00 mg
Potassium (mg)0 mg

Εκτέλεση

  1. Βάζουμε τα φύλλα ζελατίνης σε μπολ με λίγο παγωμένο νερό, να μαλακώσουν.
  2. Ρίχνουμε το Βιτάμ ρόφημα Αμυγδάλου σε κατσαρόλα και το αφήνουμε να ζεσταθεί.
  3. Προσθέτουμε τη βανίλια, βγάζοντας τα σποράκια από το εσωτερικό της, και το μέλι.
  4. Μόλις πάρει βράση το μείγμα, αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά. Στύβουμε προσεχτικά τις ζελατίνες και τις ρίχνουμε στην κατσαρόλα. Ανακατεύουμε, μέχρι να λιώσουν καλά οι ζελατίνες.
  5. Μοιράζουμε το μίγμα σε 8 ποτήρια ή φορμίτσες για πανακότα και τα τοποθετούμε στο ψυγείο.
  6. Αφήνουμε για 3-4 ώρες τουλάχιστον. Πριν σερβίρουμε τις κρέμες, γαρνίρουμε με μια κουταλιά μαρμελάδα και τα φρούτα.