Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Παγωτό σοκολάτα με Βιτάμ ρόφημα Φουντουκιού και Κακάο

  • Χρόνος Μαγειρέματος15 λεπτά
  • Χρόνος ΠροετοιμασίαςΔεν είναι διαθέσιμο
  • Μερίδες6
recipe image Παγωτό σοκολάτα με Βιτάμ ρόφημα Φουντουκιού και Κακάο

Υλικά

  • 500 ml Βιτάμ ρόφημα Φουντουκιού & Κακάο (πολύ κρύο από το ψυγείο)
  • 250 γραμμάρια φυτική κρέμα (από μεταλλικό κουτί, κρύα από το ψυγείο)
  • 2 κουταλιές της σούπας κακάο σε σκόνη
  • 120 γραμμάρια κουβερτούρα λιωμένη
  • 5-6 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη
  • Καβουρδισμένα φουντούκια
  • Διάφορα φρέσκα φρούτα
Energy (kcal)0 kcal
Energy (kJ)0 kJ
Protein (g)0.0 g
Carbohydrate incl. fibre (g)0.0 g
Carbohydrate excl. fibre (g)0.0 g
Sugar (g)0.0 g
Fibre (g)0.0 g
Fat (g)0.0 g
Saturated fat (g)0.0 g
Unsaturated fat (g)0.0 g
Monounsaturated fat (g)0.0 g
Polyunsaturated fat (g)0.0 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)0 mg
Salt (g)0.00 g
Vitamin A (IU)0 IU
Vitamin C (mg)0.0 mg
Calcium (mg)0 mg
Iron (mg)0.00 mg
Potassium (mg)0 mg

Εκτέλεση

  1. Ρίχνουμε τη φυτική κρέμα στο μπολ του μίξερ μαζί με την άχνη και το κακάο και τα χτυπάμε για λίγα λεπτά όλα μαζί, για να αφρατέψει η κρέμα.
  2. Προσθέτουμε το Βιτάμ ρόφημα Φουντουκιού & Κακάο και ανακατεύουμε λίγο ακόμα, να ομογενοποιηθούν
  3. Τέλος, σταματάμε το μίξερ, προσθέτουμε τη λιωμένη σοκολάτα και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα.
  4. Μεταφέρουμε το μείγμα στην παγωτομηχανή και δουλεύουμε, μέχρι να πήξει καλά.
  5. Βάζουμε το παγωτό στην κατάψυξη για 2-3 ώρες, πριν το σερβίρουμε.
  6. Διακοσμούμε με καβουρδισμένα φουντούκια και φρέσκα φρούτα της αρεσκείας μας.
  7. Καλό θα ήταν να βάλουμε το γάλα για περίπου 1 ώρα στην κατάψυξη, πριν το χρησιμοποιήσουμε.