Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Mug κέικ με σοκολάτα

  • Χρόνος Μαγειρέματος20 λεπτά
  • Χρόνος ΠροετοιμασίαςΔεν είναι διαθέσιμο
  • Μερίδες4
recipe image Mug κέικ με σοκολάτα

Υλικά

  • 40 γραμμάρια ρυζάλευρο πλήρες
  • 40 γραμμάρια πούδρα αμυγδάλου
  • 40 γραμμάρια ζάχαρη
  • 100 γραμμάρια κουβερτούρα μαύρης σοκολάτας
  • 80 ml Βιτάμ ρόφημα Σόγιας
  • 2 κουταλιές της σούπας Βιτάμ με βούτυρο
  • 4 αυγά
Energy (kcal)0 kcal
Energy (kJ)0 kJ
Protein (g)0.0 g
Carbohydrate incl. fibre (g)0.0 g
Carbohydrate excl. fibre (g)0.0 g
Sugar (g)0.0 g
Fibre (g)0.0 g
Fat (g)0.0 g
Saturated fat (g)0.0 g
Unsaturated fat (g)0.0 g
Monounsaturated fat (g)0.0 g
Polyunsaturated fat (g)0.0 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)0 mg
Salt (g)0.00 g
Vitamin A (IU)0 IU
Vitamin C (mg)0.0 mg
Calcium (mg)0 mg
Iron (mg)0.00 mg
Potassium (mg)0 mg

Εκτέλεση

  1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C.
  2. Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε τη σοκολάτα με το Βιτάμ ρόφημα Σόγιας σε χαμηλή φωτιά.
  3. Βγάζουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε το Βιτάμ με βούτυρο και ανακατεύουμε.
  4. Σε ένα μπολ ρίχνουμε το αλεύρι, την πούδρα αμυγδάλου, τη ζάχαρη, τα αυγά και το περιεχόμενο της κατσαρόλας (σοκολάτα, Βιτάμ ρόφημα Σόγιας και Βιτάμ με βούτυρο). Ανακατεύουμε, μέχρι να γίνει λεία η ζύμη.
  5. Βουτυρώνουμε 3 κούπες και μοιράζουμε τη ζύμη.
  6. Ψήνουμε για 8-10 λεπτά.
  7. Σερβίρουμε, κατά προτίμηση, χλιαρό.