Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Muffin με πέστο

  • Χρόνος Μαγειρέματος30 λεπτά
  • Χρόνος ΠροετοιμασίαςΔεν είναι διαθέσιμο
  • Μερίδες4
recipe image Muffin με πέστο

Υλικά

  • 1 αυγό
  • 115 ml Βιτάμ ρόφημα Σόγιας
  • 1 κουταλιά της σούπας χυμός λεμονιού
  • 60 γραμμάρια πέστο
  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 50 γραμμάρια πούδρα αμυγδάλου
  • 65 γραμμάρια ρυζάλευρο πλήρες
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού μαγιά
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
Energy (kcal)0 kcal
Energy (kJ)0 kJ
Protein (g)0.0 g
Carbohydrate incl. fibre (g)0.0 g
Carbohydrate excl. fibre (g)0.0 g
Sugar (g)0.0 g
Fibre (g)0.0 g
Fat (g)0.0 g
Saturated fat (g)0.0 g
Unsaturated fat (g)0.0 g
Monounsaturated fat (g)0.0 g
Polyunsaturated fat (g)0.0 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)0 mg
Salt (g)0.00 g
Vitamin A (IU)0 IU
Vitamin C (mg)0.0 mg
Calcium (mg)0 mg
Iron (mg)0.00 mg
Potassium (mg)0 mg

Εκτέλεση

  1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C.
  2. Σε ένα μπολ ρίχνουμε το Βιτάμ ρόφημα Σόγιας και τον χυμό λεμονιού. Ανακατεύουμε γρήγορα και αφήνουμε το μείγμα να πήξει.
  3. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το αυγό, το πέστο και το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε
  4. Σε ένα μπολ ρίχνουμε την πούδρα αμυγδάλου, το ρυζάλευρο, τη μαγιά και το αλάτι. Ανακατεύουμε τα στερεά υλικά.
  5. Ρίχνουμε τη ρευστή ζύμη επάνω στα στερεά υλικά και ανακατεύουμε για μια τελευταία φορά. Η τελική μας ζύμη δεν πρέπει να είναι απόλυτα ομοιογενής, ώστε να φουσκώσει.
  6. Μοιράζουμε τη ζύμη σε μικρές φόρμες ψησίματος και ψήνουμε για 18 λεπτά.