Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Κρέπες με Βιτάμ ρόφημα Σόγιας

  • Χρόνος Μαγειρέματος30 min
  • Χρόνος ΠροετοιμασίαςNA
  • ΜερίδεςServes 4
recipe image Κρέπες με Βιτάμ ρόφημα Σόγιας

Υλικά

  • 80 γραμμάρια αλεύρι καλαμποκιού
  • 90 γραμμάρια ρυζάλευρο
  • 10 γραμμάρια άμυλο αραβοσίτου
  • 3 αυγά
  • 550 ml Βιτάμ ρόφημα Σόγιας
  • 25 γραμμάρια Βιτάμ Βούτυρο
  • 1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη
Energy (kcal)0 kcal
Energy (kJ)0 kJ
Protein (g)0.0 g
Carbohydrate incl. fibre (g)0.0 g
Carbohydrate excl. fibre (g)0.0 g
Sugar (g)0.0 g
Fibre (g)0.0 g
Fat (g)0.0 g
Saturated fat (g)0.0 g
Unsaturated fat (g)0.0 g
Monounsaturated fat (g)0.0 g
Polyunsaturated fat (g)0.0 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)0 mg
Salt (g)0.00 g
Vitamin A (IU)0 IU
Vitamin C (mg)0.0 mg
Calcium (mg)0 mg
Iron (mg)0.00 mg
Potassium (mg)0 mg

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα αλεύρια και το άμυλο αραβοσίτου, τη ζάχαρη, τα αυγά, το Βιτάμ ρόφημα Σόγιας και το Βιτάμ Βούτυρο.
  2. Ανακατεύουμε με ένα μεγάλο σύρμα.
  3. Βουτυρώνουμε μια κρεπιέρα και ρίχνουμε, με μια μικρή κουτάλα, μια δόση ζύμης. Αφήνουμε να ψηθεί λίγα δευτερόλεπτα και τη γυρίζουμε, ώστε να ψηθεί και από την άλλη για περίπου 30 δευτερόλεπτα.
  4. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία, μέχρι να τελειώσει η ζύμη.
  5. Σερβίρουμε με λίγη ζάχαρη, σιρόπι σφενδάμου, μαρμελάδα ή φρέσκα φρούτα (μήλο, πορτοκάλι κλπ.).