Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Γλυκό σοκολάτας

  • Χρόνος Μαγειρέματος
  • Χρόνος Προετοιμασίας
  • ΜερίδεςServes 4
recipe image Γλυκό σοκολάτας

Υλικά

  • 4 αυγά
  • 140 γραμμάρια κουβερτούρα μαύρης σοκολάτας
  • 100 ml Βιτάμ ρόφημα Σόγιας
  • 100 γραμμάρια ζάχαρη
  • 50 γραμμάρια πούδρα αμυγδάλου
  • 2 κουταλιές της σούπας Βιτάμ Βούτυρο
  • 1 κουταλιά της σούπας αλεύρι χωρίς γλουτένη
  • 1 πρέζα αλάτι
Energy (kcal)0 kcal
Energy (kJ)0 kJ
Protein (g)0.0 g
Carbohydrate incl. fibre (g)0.0 g
Carbohydrate excl. fibre (g)0.0 g
Sugar (g)0.0 g
Fibre (g)0.0 g
Fat (g)0.0 g
Saturated fat (g)0.0 g
Unsaturated fat (g)0.0 g
Monounsaturated fat (g)0.0 g
Polyunsaturated fat (g)0.0 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)0 mg
Salt (g)0.00 g
Vitamin A (IU)0 IU
Vitamin C (mg)0.0 mg
Calcium (mg)0 mg
Iron (mg)0.00 mg
Potassium (mg)0 mg

Εκτέλεση

  1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C.
  2. Σε ένα μπεν-μαρί λιώνουμε τη σοκολάτα με λίγο Βιτάμ Βούτυρο.
  3. Σπάμε τα αυγά και χωρίζουμε τους κρόκους από τα ασπράδια.
  4. Σε ένα σκεύος χτυπάμε τα ασπράδια με το αλάτι, μέχρι να ασπρίσουν.
  5. Σε ένα άλλο σκεύος χτυπάμε τους κρόκους και τη ζάχαρη. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το Βιτάμ ρόφημα Σόγιας, το λιωμένο Βιτάμ Βούτυρο, το αλεύρι, την πούδρα αμυγδάλου και τη λιωμένη σοκολάτα.
  6. Ανακατεύουμε και, στη συνέχεια, ενσωματώνουμε με προσοχή τα χτυπημένα ασπράδια.
  7. Αδειάζουμε το μείγμα σε μια φόρμα, βουτυρωμένη, και ψήνουμε στον φούρνο για 25 λεπτά.