Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Cake in a mug με μπανάνα σοκολάτα

  • Χρόνος Μαγειρέματος1 ώρα 0 λεπτά
  • Χρόνος ΠροετοιμασίαςΔεν είναι διαθέσιμο
  • Μερίδες4
recipe image Cake in a mug με μπανάνα σοκολάτα

Υλικά

  • 210 γραμμάρια αλεύρι μαλακό
  • 10 γραμμάρια μπέικιν πάουντερ
  • 70 γραμμάρια ΒΙΤΑΜ
  • 70 γραμμάρια ζάχαρη καστανή
  • 65 γραμμάρια μέλι
  • 1 αβγό
  • 80 γραμμάρια γάλα
  • Βανίλια
  • 2 μπανάνες ώριμες, κομμένες σε ροδέλες
  • 80 γραμμάρια σοκολάτα σε σταγόνες
Energy (kcal)0 kcal
Energy (kJ)0 kJ
Protein (g)0.0 g
Carbohydrate incl. fibre (g)0.0 g
Carbohydrate excl. fibre (g)0.0 g
Sugar (g)0.0 g
Fibre (g)0.0 g
Fat (g)0.0 g
Saturated fat (g)0.0 g
Unsaturated fat (g)0.0 g
Monounsaturated fat (g)0.0 g
Polyunsaturated fat (g)0.0 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)0 mg
Salt (g)0.00 g
Vitamin A (IU)0 IU
Vitamin C (mg)0.0 mg
Calcium (mg)0 mg
Iron (mg)0.00 mg
Potassium (mg)0 mg

Εκτέλεση

  1. Κοσκινίζουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ.
  2. Σε κάδο ανάμειξης, χτυπάμε διαδοχικά το ΒΙΤΑΜ, τη ζάχαρη, το μέλι, το αυγό και το γάλα.
  3. Προσθέτουμε τη βανίλια, το αλεύρι, τις μπανάνες και τη σοκολάτα και ανακατεύουμε.
  4. Τοποθετούμε σε ανάλογες φόρμες και ψήνουμε σε φούρνο 170οC για 40-45 λεπτά.
  5. Μόλις ετοιμαστεί, κρυώνουμε σε σχάρα.