Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Βελουτέ κίτρινης κολοκύθας με κάρυ και θυμάρι

  • Χρόνος Μαγειρέματος
  • Χρόνος Προετοιμασίας
  • Μερίδες4
recipe image Βελουτέ κίτρινης κολοκύθας με κάρυ και θυμάρι

Υλικά

  • 500 γραμμάρια κίτρινης κολοκύθας
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 500 ml Βιτάμ ρόφημα Σόγιας
  • 1/2 κύβος ζωμού λαχανικών
  • 1 κουταλάκι του γλυκού κάρυ σε σκόνη
  • Φύλλα θυμαριού
  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Energy (kcal)0 kcal
Energy (kJ)0 kJ
Protein (g)0.0 g
Carbohydrate incl. fibre (g)0.0 g
Carbohydrate excl. fibre (g)0.0 g
Sugar (g)0.0 g
Fibre (g)0.0 g
Fat (g)0.0 g
Saturated fat (g)0.0 g
Unsaturated fat (g)0.0 g
Monounsaturated fat (g)0.0 g
Polyunsaturated fat (g)0.0 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)0 mg
Salt (g)0.00 g
Vitamin A (IU)0 IU
Vitamin C (mg)0.0 mg
Calcium (mg)0 mg
Iron (mg)0.00 mg
Potassium (mg)0 mg

Εκτέλεση

  1. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Κόβουμε την κολοκύθα σε κύβους.
  2. Σε ένα σκεύος σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο με το ελαιόλαδο. Προσθέτουμε τους κύβους κολοκύθας, το Βιτάμ ρόφημα Σόγιας, τον κύβο ζωμού λαχανικών, το κάρυ και το θυμάρι.
  3. Καλύπτουμε το σκεύος με το καπάκι και αφήνουμε να βράσει για 20 λεπτά περίπου.
  4. Ομογενοποιούμε το μείγμα με τη βοήθεια ενός ραβδομπλέντερ και σερβίρουμε τη βελουτέ ζεστή, συνοδευόμενη από Βιτάμ ρόφημα Σόγιας και κρουτόν.