Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Βανίλια παγωτό με Βιτάμ ρόφημα Αμυγδάλου

  • Χρόνος Μαγειρέματος15 λεπτά
  • Χρόνος ΠροετοιμασίαςΔεν είναι διαθέσιμο
  • Μερίδες6
recipe image Βανίλια παγωτό με Βιτάμ ρόφημα Αμυγδάλου

Υλικά

  • 600 ml Βιτάμ ρόφημα Αμυγδάλου (κρύο)
  • 500 γραμμάρια φυτική κρέμα ή κρέμα καρύδας (από μεταλλικό κουτί, κρύα από το ψυγείο)
  • 6 - 8 κουταλιές της σούπας σιρόπι αγαύης ή μέλι
  • 2 κουταλάκια του γλυκού άρωμα βανίλιας ή ένα μπαστουνάκι βανίλια
  • Καβουρδισμένα αμύγδαλα
  • Σιρόπι της αρεσκείας μας
  • Ρόδια ή κάποιο άλλο φρούτο εποχής
Energy (kcal)0 kcal
Energy (kJ)0 kJ
Protein (g)0.0 g
Carbohydrate incl. fibre (g)0.0 g
Carbohydrate excl. fibre (g)0.0 g
Sugar (g)0.0 g
Fibre (g)0.0 g
Fat (g)0.0 g
Saturated fat (g)0.0 g
Unsaturated fat (g)0.0 g
Monounsaturated fat (g)0.0 g
Polyunsaturated fat (g)0.0 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)0 mg
Salt (g)0.00 g
Vitamin A (IU)0 IU
Vitamin C (mg)0.0 mg
Calcium (mg)0 mg
Iron (mg)0.00 mg
Potassium (mg)0 mg

Εκτέλεση

  1. Ρίχνουμε τη φυτική κρέμα στο μπολ του μίξερ μαζί με το μέλι ή την αγαύη. τα χτυπάμε για λίγα λεπτά όλα μαζί, για να αφρατέψει η κρέμα.
  2. Προσθέτουμε το Βιτάμ ρόφημα Αμυγδάλου και ανακατεύουμε λίγο ακόμη, να ομογενοποιηθούν.
  3. Μεταφέρουμε το μείγμα στην παγωτομηχανή και δουλεύουμε, μέχρι να πήξει καλά.
  4. Βάζουμε το παγωτό στην κατάψυξη για 2-3 ώρες, πριν το σερβίρουμε.
  5. Διακοσμούμε με καβουρδισμένα αμύγδαλα και φρέσκα φρούτα εποχής.
  6. Περιχύνουμε με σιρόπι της αρεσκείας μας.