Βανίλια παγωτό με Βιτάμ ρόφημα Αμυγδάλου
Χρόνος Μαγειρέματος15 λεπτά
Χρόνος ΠροετοιμασίαςΔεν είναι διαθέσιμο
Μερίδες6

Υλικά
- 600 ml Βιτάμ ρόφημα Αμυγδάλου (κρύο)
- 500 γραμμάρια φυτική κρέμα ή κρέμα καρύδας (από μεταλλικό κουτί, κρύα από το ψυγείο)
- 6 - 8 κουταλιές της σούπας σιρόπι αγαύης ή μέλι
- 2 κουταλάκια του γλυκού άρωμα βανίλιας ή ένα μπαστουνάκι βανίλια
- Καβουρδισμένα αμύγδαλα
- Σιρόπι της αρεσκείας μας
- Ρόδια ή κάποιο άλλο φρούτο εποχής
Energy (kcal) | 0 kcal |
Energy (kJ) | 0 kJ |
Protein (g) | 0.0 g |
Carbohydrate incl. fibre (g) | 0.0 g |
Carbohydrate excl. fibre (g) | 0.0 g |
Sugar (g) | 0.0 g |
Fibre (g) | 0.0 g |
Fat (g) | 0.0 g |
Saturated fat (g) | 0.0 g |
Unsaturated fat (g) | 0.0 g |
Monounsaturated fat (g) | 0.0 g |
Polyunsaturated fat (g) | 0.0 g |
Trans fat (g) | 0.0 g |
Cholesterol (mg) | 0 mg |
Sodium (mg) | 0 mg |
Salt (g) | 0.00 g |
Vitamin A (IU) | 0 IU |
Vitamin C (mg) | 0.0 mg |
Calcium (mg) | 0 mg |
Iron (mg) | 0.00 mg |
Potassium (mg) | 0 mg |
Εκτέλεση
- Ρίχνουμε τη φυτική κρέμα στο μπολ του μίξερ μαζί με το μέλι ή την αγαύη. τα χτυπάμε για λίγα λεπτά όλα μαζί, για να αφρατέψει η κρέμα.
- Προσθέτουμε το Βιτάμ ρόφημα Αμυγδάλου και ανακατεύουμε λίγο ακόμη, να ομογενοποιηθούν.
- Μεταφέρουμε το μείγμα στην παγωτομηχανή και δουλεύουμε, μέχρι να πήξει καλά.
- Βάζουμε το παγωτό στην κατάψυξη για 2-3 ώρες, πριν το σερβίρουμε.
- Διακοσμούμε με καβουρδισμένα αμύγδαλα και φρέσκα φρούτα εποχής.
- Περιχύνουμε με σιρόπι της αρεσκείας μας.