Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Αλμυρό κέικ με πιπεριές

  • Χρόνος Μαγειρέματος50 λεπτά
  • Χρόνος ΠροετοιμασίαςΔεν είναι διαθέσιμο
  • Μερίδες10
recipe image Αλμυρό κέικ με πιπεριές

Υλικά

  • 4 αυγά
  • 1 κεσεδάκι στραγγιστό γιαούρτι
  • 1 1/2 ποτήρι τριμμένη παρμεζάνα ή κεφαλογραβιέρα
  • 1 πακέτο Βιτάμ κλασικό
  • 1 κόκκινη πιπεριά Φλωρίνης
  • 1 πράσινη πιπεριά
  • 3 ποτήρια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • Αλάτι
  • Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
Energy (kcal)0 kcal
Energy (kJ)0 kJ
Protein (g)0.0 g
Carbohydrate incl. fibre (g)0.0 g
Carbohydrate excl. fibre (g)0.0 g
Sugar (g)0.0 g
Fibre (g)0.0 g
Fat (g)0.0 g
Saturated fat (g)0.0 g
Unsaturated fat (g)0.0 g
Monounsaturated fat (g)0.0 g
Polyunsaturated fat (g)0.0 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)0 mg
Salt (g)0.00 g
Vitamin A (IU)0 IU
Vitamin C (mg)0.0 mg
Calcium (mg)0 mg
Iron (mg)0.00 mg
Potassium (mg)0 mg

Εκτέλεση

  1. Xτυπάμε το Βιτάμ στο μίξερ, ώσπου να γίνει αφράτο. Ρίχνουμε τα αυγά ένα-ένα, συνεχίζοντας το χτύπημα. Προσθέτουμε το γιαούρτι, το τυρί, τις πιπεριές κομμένες σε κύβους και, σταδιακά, το αλεύρι κοσκινισμένο με μια πρέζα αλάτι.
  2. Ανακατεύουμε καλά και αδειάζουμε το μείγμα του κέικ με πιπεριές σε μια φόρμα αλευρωμένη και αλειμμένη με Bιτάμ, κουνώντας την, ώστε το μείγμα να απλωθεί ομοιόμορφα.
  3. Ψήνουμε το κέικ σε φούρνο προθερμασμένο στους 180°C για 50 λεπτά.