Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
close menuopen menu
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι
Χρόνος Μαγειρέματος45 λεπτά
Μερίδες5
Υλικά
Ingredients
400 γραμμάρια ψιλοκομμένες ντομάτες σε κονσέρβα
1/2 κιλό κοφτό μακαρονάκι
1 κιλό χταπόδι
2 ψιλοκομμένα κρεμμύδια
200 γραμμάρια Βιτάμ Culinesse
Αλάτι
Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
Execution
Πλένουμε το χταπόδι και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια.
Βάζουμε το Βιτάμ σε μια κατσαρόλα να κάψει και προσθέτουμε το κρεμμύδι να μαραθεί.
Ανακατεύοντας, ρίχνουμε το χταπόδι, τις ψιλοκομμένες ντομάτες, αλάτι και πιπέρι. Προσθέτουμε το ανάλογο νερό και αφήνουμε να βράσουν καλά.
Πριν το χταπόδι καλοψηθεί, ρίχνουμε το κοφτό μακαρονάκι και αφήνουμε να βράσουν μαζί περίπου 10-15 λεπτά. Σερβίρεται ζεστό.