Χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι

Υλικά
  • 400 γραμμάρια Pummaro ψιλοκομμένες ντομάτες σε κονσέρβα
  • 1/2 κιλό κοφτό μακαρονάκι
  • 1 κιλό χταπόδι
  • 2 ψιλοκομμένα κρεμμύδια
  • 200 γραμμάρια Βιτάμ Culinesse
  • Αλάτι
  • Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
  1. Πλένουμε το χταπόδι και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια.
  2. Βάζουμε το Βιτάμ σε μια κατσαρόλα να κάψει και προσθέτουμε το κρεμμύδι να μαραθεί.
  3. Ανακατεύοντας, ρίχνουμε το χταπόδι, το Pummaro, αλάτι και πιπέρι. Προσθέτουμε το ανάλογο νερό και αφήνουμε να βράσουν καλά.
  4. Πριν το χταπόδι καλοψηθεί, ρίχνουμε το κοφτό μακαρονάκι και αφήνουμε να βράσουν μαζί περίπου 10-15 λεπτά. Σερβίρεται ζεστό.
2018-07-27T08:44:23+00:00